Pages

Thursday, September 13, 2012

white studio photography


hye dan Assalamualaikum kepada semua. hari ini masuk 13 September 2012. peh cepat betul masa berlalu kan? saya sendiri tak sempat nak countdown to my big day. gulp! ada lagi dalam dua bulan untuk prepare everything. so far so good. eceh =p everything we done by our own. barulah semangat nak kahwin kan? sebagai contoh, actually borang kebenaran kahwin ada orang cakap bapa/wali pihak perempuan yang settle but not for us. we settled by our own. alhamdulillah tadi dah dapat borang kebenaran kahwin dari JAIP. hehehe dah boleh kahwin ni hamboiiii tak sabar! =p

persiapan in sya Allah yang penting-penting dah settle. yang tinggal hanya lah baju untuk my cousins, pengapit dan flower girls. pastu barang untuk goodies. yang lain dah settle KOT. Ahad dan Isnin ni turun KL dan Nilai untuk mencari barang-barang tersebut. hahahaha tatau nak cakap camne sebab tak nampak pun lagak macam dah siap. yang pasti katering, andaman, booked jurunikah semua dah settle :)

nak menulis pasal white studio actually. tahukah anda? ini fakta bukan auta. photographer lah paling kaku sekali depan kamera apabila disuruh posing. saya kemain sedap suruh orang posing memacam pose tapi bila diri sendiri depan kamera? KEKOK!!! di tambah pula si tunang memang sedia kekok. first time saya dan si dia bergambar di dalam white studio buatan sendiri. bukan white studio pun hahahah. just guna tirai putih pastu studio lighting dapatlah hasil seperti di bawah ;)

tak plan pun nak bergambar dalam white studio ni. tapi serius hasil sangat cantik. kebetulan haritu saya ada make up test for my wedding. kawan saya lak offer nak tangkap gambar for free. hehehe apa salahnya? boleh digunakan untuk cover album cd for our VIP goodies semasa majlis akad nikah nanti. pastu dan-dan je boleh digunakan untuk banting. rezeki :)

so just enjoy beberapa gambar untuk tatapan anda. mostly hasil di bawah adalah candid. banyak gelak bagai sebab tatau nak pose camne (-_-)''

****

cuba untuk mendapatkan keserasian bersama

saya pun tatau kenapa boleh jadi macam ni
(--'')

masa ni lawak sebab tatau nak pose apa
kahkahkah!!!

okay ini adalah pose spontan

caring from the heart always
heart you
:)


xoxo



you are my soul

4 COMMENTS:

Cetul^ La La said...

shomeelllllllll hehe

Anonymous said...

i thought u r against prewed & such, buat gak ya? typical.

Anonymous said...

dear anon.

there is no such thing as pre-wed.
you can ask me before drop a comment that might be a fitnah to me.

instead of "thought" you better "asked"

typical anon.

sha

iday said...

Ya Allah,dah lama tak singgah sini. Tut tup dah kawennnn. and Today lak tu. congratss my dear. hope sampai jannah hubungan kamu :') InsyaAllah