Pages

Monday, January 2, 2012

a guy called dumbass


10.28am
hanset saya berbunyi
satu sms masuk daripada nombor tidak dikenali

****

John Doe: Hahahaha...bangang

me: ?
(dahla tak bagi salam pastu terus nak cakap orang bangang. bajet aku ni save nombor kau? ada sivik ke tak orang cenggini?)

John Doe: Have a nice day.... semoga anda diberkati allah s.a.w...semoga bahagia dengan hidup yang anda bangga2kan sgt tu...terima kasih tulis blog....'seronok' sgt baca...nak face to face... jom jom...tggu saya dtg brands outlet...ke nak pg starbucks???saya blanje latte kegemaran awak pun takpe....sekali lg,have a nice day..btw nama jawatan saya penolong pegawai daerah ye...tolong betulkan...tguu saya kat brands outlet ye...kita face to face.and pls jangan libatkan isteri saya ye...ni antara kita...

alahai mamat Pegawai Tadbir Diplomatik G41 ni ke...
kenapalah nak ganggu hidup aku yang aman damai ni
LMAO

Me: tq 4 reading my blog! TROLOLOLOLOL

Mr. Dumbass: tak rasa lsg kene troll...LOL...macam bagus je ko kan.... ;) kite face 2 face sumday...wait n c...

Me: eh ada ke aku cakap camtu? #epicfail

****

betol lah kengkawan cakap
orang cenggini makin dilayan makin suka
kita pun turut sama bodoh sebab layan
kehkehkeh

so? can someone give me a conclusion from the conversation above? sort of immature attitude. agree? erghhhh kenapa lah kau je yang nak cari gaduh dengan aku. dah dah laa nak ada perasaan hasad dengki dengan aku. kau nak terasa ke dengan post aku before this? aku tak tagged pun nama kau. ouchhhhhh #butthurt =p kah kah kah!! terus terang lah aku memang menyampah dengan kau. tapi aku takde pun nak kacau hidup kau. dah unfriend dah kan setahun lepas pastu siap orang tu banned kitew lagi tawww. aku pun tak heran lah dengan life kau sekarang. hanya mampu mendoakan yang terbaik selepas kau berkahwin dengan bekas kawan baik aku. aku hanya mampu harap kau jagalah dia elok-elok. she is precious.

aku pun naik heran apa lagi yang kau berdendam dengan aku? dah masuk tahun baru pun wehhh. kita sudah tak baik since 2009. aku pun dah let go. so kau takleh ke buat the same thing? yang nak busuk hati sangat tu kenapanya? apa masalah anda sebenarnya? may I know why, why and why? aku tak layan sms picisan camtu. buang masa. I have my own life and you have yours. pls don't ruin my happiness for now because I am super duper happy after removing some of parasites aka your bestestttt friends ever in your world #HAHA tapi kena berjaga-jaga sebab mungkin ada barua di sekeliling anda. who knows? hehe =p

thanks again sebab mendoakan pada aku "have a nice day" and yes perjalanan hidup aku tadi dipermudahkan olehNya. sales pun okay. customer pun okay dan happy apabila shopping kat Brands Outlet. pernah shopping situ tak? pergi lah sekali sekala cuci mata. baju kerja pun bersepah-sepah dan murah-murah. of course lah kau mampu sangat nak beli. apelah sangat RM69.90 untuk 2 helai kemeja kehkehkeh. takkan lah nak beli kemeja Zara sedozen kan? penat pula nak turun KL setiap minggu sebab nak pakai baju kerja Zara #LOL

hmm cakap pasal Starbucks. how come you know my favourite drink was latte. awak stalk saya ye...? eh lupa. address blog pun haruslah sha-suka-latte kan so of course lah itu my favourite drink! bijak jugak awak ni eh. ish takkan lah tak bijak. kan dah ada degree. siap jadi Pegawai Tadbir Diplomatik G41 lagi. hebat lah sebab lepas semua stage. tak semua orang sehebat awak tau. hanya orang yang bijak pandai je lepas jadi PTD ni melainkan ada kabel besar dan dalam kat sana ekekekeke ;)

thanks again sebab sudi baca blog saya pepagi buta. thank you so much sebab berjaya menjadi stalker terhebat pada tahun 2012 :D :D :D you know, haters make me famous. remember that. daripada pening kepala nak fikir ayat troll balik kat aku, baiklah kau kumpul duit bebanyak pastu buka cawangan Starbucks kat tempat kau bekerja tu. macam kesian lak sebab nak ulang alik ke Kuantan kalau tetiba craving Starbucks. lainlah aku. jalan tak sampai 5 minit dah sampai. dapat layanan VVIP gitew. kau dapat? umm I don't think so =p

eh penatlah nak buat ayat troll ni. serius mak tak reti. mak reti cakap direct je. senang. straight to the point. tak reti nak sarcasm ni. kita masuk universiti, pensyarah tak ajar nak cakap berlapik-lapik ni. takut gak nak tulis bebanyak dalam blog sendiri sebab nanti kena cop bangang sekali lagi hihi. Allah je tahu saya bangang ke tak. bukannya anda. anda takde efek langsung dalam hidup saya. now get lost. puihhh.

starting from now,
if someone asks me whether I might know you or not,
here is my answer:

who?
oh sorry, I didn't know him at all.


xoxo



peace no war
=p
you know that we are not friends anymore