Pages

Monday, April 9, 2012

alhamdulillah settle :)


hye and Assalamualaikum to all my readers and also bloggers. dah lama kan? hihi. kinda busy with my life now. apa yang di busy kan sangat entah. ke pepura busy? (--'') saya baru je menamatkan kursus pra perkahwinan dengan si dia ehem. namanya Mohamad Afif :) insya Allah selepas ini semoga dipermudahkan segalanya.

Allah je yang tahu apa yang saya rasa sekarang. happy dan bahagia. tidak dapat digambarkan dengan kata-kata. more than that. cuma di sini saya rasa bersyukur sangat-sangat sebab di sudut hati ini masih ada lagi tersimpan perasaan cinta, sayang mahupun rindu yang kusangkakan selama ini telah mati.

betol lah apa yang orang cakap. selagi Allah tidak membuka pintu hati kita, selagi itu lah kita tidak boleh menerima kehadiran orang lain di dalam hidup kita meskipun hatinya baik seperti malaikat. terima kasih awak kerana menyayangi diri ini.

saya sudah lama kan tidak update blog. rindu gak tapi macam malas nak update macam dulu. terasa macam nak tutup je blog ni tapi sayang. takpelah at least sekali sekala update pun okay kan? ekekeke =p saja je enterframe sket gambar kiteorang kat bawah ni. saya tak upload kat Facebook. nak privacy lah katakan. kengkonon actually hihi.

****

our very 1st picture together
masa ini still segan silu dengan beliau
ngehngehngeh

okay masa ini saja je
sebab nampak skema
both of us wearing spectacles
:D

serba hitam kan?
sehati sejiwa
=p

masa ini baru je lepas layan wayang
Wrath of the Titans
:)

1st day of pre-wedding course
purple theme!

2nd day of pre-wedding course
pinky theme!


xoxo



blessed!

9 COMMENTS:

Kheira said...

sweetnya both of u. Congrates. :)

Shahira said...

tq dear :)

Fara said...

hai si comel,

sy dh bau nasi minyak dah ni...

:P

Shahira said...

hai fara!

insya Allah nnt datanglah tau ke majlis :)

Anonymous said...

alhamdulillah dear...hebat kan perasaan blessed tu... insyaallah jumpa masa wedding ko :P -ayin

Cetul^ La La said...

cute! hehehe

.Si kEmunCuP. said...

wahwahwahwah~! lame x tgok belog ni tgok2 sungguh2 TERhapdet nye!
congrats kak sha! may Allah bless ;))

(maap la ye byk plak tnde seru, ekspresi teruje tgok org bhgie.eheh)

Scarf~la! said...

ehem,ehem!

lovely!

Shahira said...

tq sayangness :)
harap everything goes well!