Pages

Thursday, May 3, 2012

for a short holidays


happy birthday to me
erkk silap!
ini just pose je
=p

hye and Assalamualaikum to everyone. dah lama tidak menulis. hehe saja-saja simpan entry plus busy with my hectic working life. sob sob. 11 hari bekerja tanpa cuti memang sumbat tak tentu arah dah. hehe hari ini saya cuti sampailah hari Isnin *a big yeay!!* 

ehem hari Sabtu dan Ahad saya ada wedding kat Shah Alam. khidmat sebagai pembawa dulang diperlukan pada hari pernikahan kawan saya, Nadiah. hari Ahad lak malam resepsi, khidmat sebagai pengapit sekejap diperlukan. insya Allah adalah tu gambar saya share kat sini. first time pergi wedding kawan bawa partner. thank you awak kerana sudi mengambil cuti setengah hari hihi =p

hajat sebenar nak pergi wedding. tup tup ada juga hajat lain. nak cari barang sket :) kawan-kawan yang sudah selamat berkahwin memang suka bagi pesanan penaja tentang mencari barang hantaran ni. mereka cakap baik beli sedikit demi sedikit so tak rasa sangat aliran tunai mengalir keluar. tapi kan sekarang saya sudah pun merasai aliran tersebut laju seperti air terjun (--'') semoga Allah mempermudahkan urusan saya dengan Afif selepas ini ehe.

banyak lak membebel di pagi hari. saya nak bersiap-siap dahni. kereta belum servis lagi huaaa T_T'' banyak lak benda nak kena settle di bandar sebelum gerak ke Shah Alam. dahla GPS takde. jangan sesat sudahhhh! take care lovelies! nanti saya update lah kalau terasa nak update. rasa macam my huge fans dah tak minat kot nak stalk this blog sebab tak ter update wakakakaka =p


xoxo



muah sket!

3 COMMENTS:

Siti Sakinah Binti Ishak said...

akak comel sangat! :)

syakey said...

membe knuri dh so anda bla lagi. hewhewhew :D

Shahira said...

soon :)