Pages

Wednesday, May 30, 2012

#29





semoga perjalanan kita dipermudahkan
amin


xoxo



:)

11 COMMENTS:

Siti Sakinah Ishak said...

amin amin amin

semoga kak Sha cepat2 nikah

hehe :)

Puan ddJaafar said...

wahh.patut nampak sangat comel sekarang.glowing.

semoga dipermudahkan ye :)

Anonymous said...

Dah kenapa u beli cincin sendirinya???

Shahira said...

Anon : we're bought together. Do I have to explain to you?

Anonymous said...

we're bought together= kamu dibeli bersama?

itu yang perlu diterangkan. :)

Anonymous said...

Owwwhhh sorry for that.
Me no good at grammar.
Me iz sad...
Tq teacher for repairing my grammar.

:)

Anonymous said...

Kalau u tak pandai,jangan buat2 pandai macam u selalu buat. Guna hak berfikir dulu....

Silent reader..harap2 yang kali ni kekal..insyallah...

Anonymous said...

wahh..
macam bagus plak cik or En Anon ni..

1st,ni blog die suka ati dia la nak tunjuk hape pon..

2nd,suke ati la kalo die nak pilih cincin sendiri pon.. ada minta duit kamu kah? Ke ada share kat kedai mas tu? Nampak sangat xbleh tgok orang bahagia.. teeeeeeettttttttttttt

alamak saya xde blog.. kne ltak anon jugek la..

pesanan untuk tuan tanah : perlu ke layan orang macam ni? x rasa bazir masa serta tenaga ke? Orang yang banyak masa free bleh la nak skodeng blog orang 24/7 kennnn...

Anonymous said...

Alahai I tak terlayan dengan kerenah cik ataupun encik anon sekelian.
Takpelah dia english masa spm A1.
Kita pun A1 jugak tapi CGE dapat B4.
Maybe cik/encik anon dapat A1.
Nak smbung oversea tak lepas sebab
english je A tapi subjek lain? Wakakaka.

Penat gak nak hadap tapi takpela my life interesting sgt kot sampai my grammar mistake pun nak tegur.
Lagi berbesar hati kalau dapat solat kat sebelah dia yelaa manela tau dapat teguran membina ke tak.
Manusia sekarang kan suka mencari khilaf yang tak penting :)
Dapat masuk syurga kot kalau betulkan grammar tite.

Hihi anyway tq for the wishes.
Hope awak juga bahagia eh?
Jodoh dan kematian adalah pasti.
Saya redha dengan ketentuanNya.

RoseHana said...

yang penting dlm hidup kite jgn ade sifat dengki mendengki..bahaya..

berkata yang baek2 aja =)

senyum selalu cik sha..

Anonymous said...

silent reader?
or i can assumed u as a stalker?

is there any difference between silent reader and stalker?

umm i think there is.

don't you think so?