Pages

Friday, July 13, 2012

review: custom album


hye and Assalamualaikum to everyone. dah lama rasanya tidak update blog. last week #WW haha punyalah pemalas. Alhamdulillah last week I have done my last job for 2012 di Klang sebab pasni nak fokus kat wedding sendiri in sya Allah this coming November :) kihkih mohon jangan tanya atau sarkastik adakah diri sendiri akan tangkap gambar wedding? =p saya just ambil photographer untuk shoot, edit and burn sahaja for my solemnization, reception and post wedding. custom album? of course lah buat sendiri sebab jimat!

dah lama rasanya saya tulis pada entry lepas nak share pasal custom album. gambar wedding ini di ambil pada tahun lepas. cantik tarikhnya iaitu 11.11.11. pheww rasa tahun ini yang cantik 10.11.12 dan juga 12.12.12 dan semestinya mesti ada di antara korang kena attend maybe 10 kenduri kahwin pada satu-satu masa! *pengsan lah gini dan boleh lupakan diet hehehe*

okay since saya pun stop buat masa sekarang untuk wedding/engagement job pada tahun 2012 tapi still ambil upah untuk custom album. harga mesti memuaskan hati semua pihak kihkih. jangan segan silu rasa-rasa macam berpuas hati dengan hasil kerja saya di bawah bolehlah email kat shahirarosli@gmail.com dan in sya Allah saya akan balas dengan sepantas kilat! :) :) :)

in sya Allah saya akan start balik wedding/engagement job pada tahun 2013 dan dah ada orang booked! tak lain tak bukan member sendiri hahaha. mostly of my clients were my friends. heeeee thank you for your trustee to become your OP. bukan senang okay bukan senang untuk catch "that moment". berdarah hidung dibuatnya. okay itu tipu sahaja. 

shahira.photography copyright 2012
just enjoy the pictures below
:)

front page
15'' x 11''
minimum 40 pages including front and back page
premium silk pages
leather slipcase

****





























back page


xoxo



:)

1 COMMENTS:

Yanyan said...

hihi hi, kite silent readers ^^
just nk ckp, congrats.
nanti kite kawen pulak, boleh lah jd photographer kan? haha :D