Pages

Saturday, December 28, 2013

err... hi?

Assalamualaikum.

Dah berhabuk dah blog ni. Tak tercetus nak tulis pape sebab kemudahan twitter & facebook amatlah mengenyangkan untuk update status setiap 1 saat mahupun membebel sebanyak mana yang mungkin. Tapi tu dululah. Sekarang update apa yang patut je hewhew.

Nanti saya update lagi. Nak biasakan jari jemari ini menaip dengan begitu asyik dan kencang tanpa perlu menekan banyak butang backspace.

Tata!

Yang benar,
Shahira (masih menikmati latte)

2 COMMENTS:

nor hidayah mohd nor said...

Rindu blog. sila update. Hehehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)