Pages

Tuesday, April 14, 2009

skunks bertiga

11.4.2009

one unexpected gath!
on the spot laa nak ckp.
aku.ulin.fizah.
bertemu kembali setelah perpisahan pada 14.2.2009
hampis 2 bln tidak ketemu.
ah!
rindu rasanya.
(ntah bile laa kami ber8 boleh berjumpa dan bergelak ketawa??)


*skunks di hatiku*
fizah & ulin



dr umah sewa fizah dlm kwsn hutan bandar jb menuju ke tebrau city.
tu pun leh sesat.
aih.
cmnelaa fizah n ulin bole bergelar org johor ni.
mujur bkn aku yg drive.
kalo x...
hahaha.

plan kami nak tonton movie confessions of a shopaholic & then shopping lah!!
tp aku tak.
just cuci mate + fashion advisor aje ckup!
tiada bajet utk shopping pada bulan ini.
dgn mate cm panda + pening kepala = tiada mood utk shopping.
huhu.


*confessions of a shopaholic*
cite ni bg impak positif pd diri kami

kurang shopping da pas tgk cite ni

(insafkah kami???)



*ulin tgh sebok memilih baju yg sesuai*


*fizah persis si model*
kurus!!! envy!!!


*aku kelihatan gemuk*
perlu berdiet pasni

jom syg!!!



*buy of the day*
clincher for only RM19.90


:)

xoxo

6 COMMENTS:

fArHaNa said...

hoho.u noe what?sgt ramai yg jeles tao..tot ngadu jeles xdpt ikut korang.hoho..
mish u all.xoxo

L a tt e s H a said...

hohoho.
saje je nak menjeleskan korang.
mehlaa ramai2 bg komen kat blog daku!

lara maya said...

jahat2! tinggalkan kami lagi....
yeke insaf shooping????????
sebelum aq tengok cter tu aq dah shooping beratus ko tau, pas tgk mmg tak shooping sbb duit dah habis...hak3....kalu ada mesti shooping lagi...kui3...

mynncinonet said...

aisyh.. ngat da pasang bf lagi sorang td.hikhik

L a tt e s H a said...

hahaha.
btol la.
aku berkira2 nak bli clincher tu tau.
dahla xde sale.
ditmbh dgn pokai.
aih.
cite tu bwt aku insaf.
skejap jela.
ekekeke

p/s: gath berlapan bln 8 ni ye.tak pun tujuh.tgk pada kekosongan kamu semua.

uhu.
xleh pasang da.
kne setia pd yg satu.

:)

nadiya.inah said...

nice clincher that. do show off when u put it on for the glorious first time.