Pages

Thursday, October 20, 2011

where have you been??????


credit to Hana
my lil sista

hye and Assalamualaikum to all readers and bloggers. first thing first I want to ask. DID YOU MISS ME? hell yeah ^_^ sudah amat teramat lama saya tinggalkan blog saya bersawang ni tsk. nak tanak je kan update. macam tak ikhlas sebab just untuk Wordless Wednesday hahahaha T_______T'' saya busy. nguuuu. dalam masa 2 minggu ini macam orang gila pun ada. memang busy huuu. masa untuk diri sendiri pun terabai. insya Allah saya akan update sedikit demi sedikit esok heee :D :D :D

by the way ecehh kau speaking. gambar kat atas tu hasil tangkapan daripada photoshoot haritu. nanti saya buat entry khas. banyak ni nak khatam =p hihi. tu si model yang tolong tangkap gambar saya pepura berlakon tengah snap picture padahal waklu ahahaha (;_;) inipun update sekejap je sebab dah ngantok teramat sangat nguuu. jumpa esok eh. goodnite u olsss zZZzzzzZZzzz


xoxo



nunite~