Pages

Thursday, October 27, 2011

lamanya tak update T_T''


hye and Assalamualaikum to all bloggers. live from my office hehehe =p duk ngadap depan pc sebentar sebab nak tunggu email dari HQ masuk wuwuw. harap-harap sempatlah nak proceed dengan transfer barang. if not nak kena amend satu hal, mampoihhhhh. ahaks. since IT Department sudah block Facebook daripada boleh dilayari dalam office ini... hmm membuatkan saya terfikir adakah patut saya membeli iPhone4s? aihhh taktik ni taktik. takleh! save your money first (--'')

okayy back to main topic. erm ape ek? korang perasan tak saya sudah amat jarang sekali update blog. rindu lah nak membebel dalam blog. serius. lately ni taklah busy sangat tapi perasaan yang amat malas. semua malas. makan je tak malas. huuuuu scary taw. sekarang nafsu makan membuak-buak dah haaaa arghhhhhh (>.<'') kenapa mengapa harus begini? PMS? lambat lagi T_T'' memang nampak lah sedikit perut maju ke hadapan. salah satu sebab kenapa saya puasa hari ini hehehe.

ini update sekejap je. almost 5pm. it is time for me to take a break. take a no kitkat heheheh faham tak lawak saya. tak kan? nguuu. insya Allah malam ni nak update pasal trip ke Bukit Tinggi, Pahang. feeling ala-ala berada di Paris gitewwww. nak feeling lebey-lebey takleh lah sebab bukan pergi dengan sang bf *bf pun takdak sobsob* maka hari itu saya feeling kekeluargaan HAHAHAHAHA okayy bye :D


xoxo



happy thursday!

0 COMMENTS: