Pages

Thursday, May 7, 2009

riang ria bersama mereka

masa untuk beronggeng dgn teman-teman seangkatan!!

i g dlm kul6ptg. lmbt sket sb tetdo kepenatan dgn aktiviti dr pg hingga ke tgh hr g kenduri kahwin 2 round. actually 3 round tp i da tak larat. blk umah tros pengsan. huhu. i rs bbq ni all sudden happen. better this way sb org ckp baik xyah plan nnt tak menjd so kite gamble aje. ms i da smpai tu ayam n sosej sudah siap dipanggang smpai rentung (nk bg credit kat sape tukang bakar??) huhu. tp i xmkn sgt. skdr mengalas perut yg tak bp kosong. aih sha. plan diet kamu tak menjd la lately sb byk sgt mkn.

fun! even skejap hang out tp mmg fun. dgn gelak tawa. jokes. ditemani lak panahan rock jiwang takleh blah. mujur takde LAGU CINTA PANTAI MERDEKA tp kne tukar dgn CINTA PANTAI TERUNTUM hahaha ;) dlu ms zmn skolah kat smart, xdenye nak bertego dgn bebudak ni. masing2 punye perangai tp skg laa we're bond to each other. mcm da lame knal. nnt bile da bekeluarga moment ni laa yg kite akan kenangkan smpai bebile.

weh geng!! kalo nak hang out chill out jgn lupe ajk i ni... sha si gossip girl ;)
sini just attached 2 pics taken from my hp jek..


*geng kaki ronggeng*
*i tukang amik pic*

*my bff-s*
*sehati sejiwa*



:)
xoxo

0 COMMENTS: