Pages

Tuesday, March 22, 2011

art is the new thing


hye guys! remember this post? haha luckily tonite I am a little bit rajin so I want to update the entry from that teaser :P lately nih kan saya busy like a bee. huuu dengan tidur tak cukupnya pastu plan business insya Allah is on the way now. pastu dengan kerja kat kedai berlambak-lambak yang membuatkan saya kekadang full shift. sobs. dah jadi panda comel dah aku ni hahahahaha :P amin semoga perjalanan hidup saya tetap dipermudahkan olehNya.

ini just update mana yang sempat je (-_-)'' kali ni nak story sket pasal Galeri Rajawali yang terletak kat area rumah saya. dah lama nak pergi tengok tapi tak berani hehehehe. ni pun pergi dengan Encik AZ *oh yes meet my new friend of mine* beliau ni otai dalam bidang photography ehe suka suka sukaaaaaaaaaa sebab boleh sedut banyak ilmu daripada beliau. almaklumlah saya ni kan noob je ape lagi eh newbie yang mahu bergiat secara kencang dalam bidang ini especially yang melibatkan wedding job. semoga dipermudahkan segalanya amin!

korang mesti suka tengok gambar kan?
so jom layan!
:D

****

Galeri Rajawali

saya skema
huhu

interbiu Encik Acai
beliau merupakan seorang pelukis team Rajawali

sekuntum mawar merah
siapa nak bagi kat saya eh?
:P

candid but nais
haha perasan lerrr tuh

like this picture very very much!

Surah Al-Fatihah
credit to : AZ

berlatarbelakangkan lukisan
dah macam wallpaper dah haaaa

****

fashionista wannabe?
;p

I am wearing like a cowboy girl
ini namanya pemalas sebab takyah gosok baju
huahuahuahua
T_T''

****

photoshoot

black and white
in front of the Masjid Negeri
after solat Maghrib baru camwhoring ye kengkawan
:D

light trail tak berapa nak jadi
(--'')

makan-makan di Monrods Restaurant
well recommended!

monolog
:)


xoxo



red-dish day!

0 COMMENTS: