Pages

Wednesday, March 16, 2011

mukadimah minggu ini


gambar diri sendiri sebagai mukadimah
credit to: AZ

apabila diri sendiri melihat gambar tersebut berjuta-juta kali, maka terpaksalah juga diri ini mempercayai bahawa anda tidak boleh menjadi model kah kah kah. tak fotogenik langsung! aihhhh. tu gambar sengal je sebab pengantin tak jadi datang so apa lagi tukang tangkap gambar pun sekali sekala gak nak merasa berada di dalam gambar kan? huhu.

tu baru mukadimah. dah lama kan saya tak update blog sambil pot pet pot pet. nowadays lebih suka buka blog sekejap je pastu off laptop. nak blogwalking pun tak nyempat-nyempat tsk. aktiviti minggu lepas pun tak tertulis. insya Allah esok akan ku khatamkan semuaaaaa seperti entry yang lepas lepas muahahahahahaha ;pp

burp! baru je pas makan beberapa cucuk erk beberapa puluh cucuk sate ayam dan daging. adeh se'eh perut T______T'' ada can menjadi gemuk ni sebab sejak kebelakangan ini selera makan datang macam apa. setiap hati makan nasi weh huuuu ini dah tak sihat. ehe saja je nak mengomel. tunggu entry best lak esok *best ke* huhuhu babai!!!



xoxo



sendawa bau ayam yum yum!

10 COMMENTS:

Encik Psychopath said...

sate skrg da mahal.

faRa_diLa said...

ini memang betul2 mukadimah ni. HAHAHA.

Shahira said...

satu cucuk dah 60sen tau.
tsk.

Shahira said...

kan fara???
rindu laa nak update blog!!!!

A.Z :) said...

good mukadimah wahai awk yg comel.. :)

Shahira said...

hahahaha credit to AZ.
:P

Anonymous said...

heehoo..sape A.Z tue shahira? =)

Shahira said...

asraff zafri.
:P

Anonymous said...

woo..kekasih awak?awak bt photography untk wddg ye?blh sye dptkn num contact awk?

Shahira said...

sy buat photog ni just for fun je :D
if ada rezeki, terima je hehehe.
berminat ke?
if bermint boleh je emel.