Pages

Friday, September 23, 2011

blunt


ini adalah muka tanpa mekap
minggu lepas sebelum closing counter
malam Hari Malaysia
good day
:)

hye and Assalamualaikum to my readers and bloggers. saja je tepek muka sendiri. dah lama kot tak tayang muka the latest. wajib lah u olsss kat blog sendiri kan HAHA. gadis jelita sebelah saya tu adalah adik angkat saya, Hana namanya. umur baru 20 tahun tapi matured habis. maybe sebab pergaulan seharian beliau kot dengan orang-orang lebih dewasa. Adik, Kakak sayang Adik tau sobs. haru laaaa plak =p

saja je nak update. orang tulis camni haaa QCK UPDT. betol tak? tapi tajuk entri saya adalah blunt. tatau laa nak rasa apekebende ntah perasaaan sekarang. malas nak layan tapi memang betol dah tak terlayan di sebabkan busy nak mampos di dalam kedai. kerja bertimbun-timbun. apabila staff buat hal, terpaksa lah PIC yang cover kerja mereka. kan kan. ini bukan eksekutif ni tapi kulikutif =p hahahaha. nak je rasa aku resign sekarang tapi siapa nak bagi diri sendiri makan jikalau bukan diri sendiri... hmm bermuhasabah diri lah sedikit Cik Sha oiiiii (-.-)'' so apa kata hati dan perasaan? blunt.

macam-macam benda yang berlaku. kegembiraan. tapi orang cakap gembira tu takleh lama sangat nanti mesti ada kesedihan. hurmm saya pun dah tatau nak rasa apa sekarang ni. bercampur-baur. pasal hati dan perasaan tu still happy tapi entah. nak berharap takut. taknak berharap kang rasa menyesal pula. so bak kata si dia, ikut kata hati. jadi hati saya berkata go with the flow #I don't blame you for not wanting me. saya pun tatau nak cakap macam mana. blunt.

oh yes I am going to Bali on October 2012
round trip ticket for only RM238
:D

pasal kerja lak. lagi 2 minggu nak stock take. dalam setahun ada 2 kali. first time kena masa bulan Mac hari tu. sungguh membencikan sebab fasa ini berada di dalam keadaan penat, hectic dan stress. bos saya memang suka bagi stress. saya sayang my company. plan saya actually nak bercuti ke Shah Alam pada minggu hadapan tapi pagi tadi tup-tup dapat call yang leave form application saya kena reject. haha padan muka. tu lah fikir sangat kan dah termakbul apa yang kau fikir T____________T'' seriously saya tatau nak rasa apa. blunt.

tapi lega lah dapat spent time dengan Emak. since kerja memang jarang hangout dengan dia. most of the time pasal kerja takpun hangout dengan kawan. terasa macam jadi anak yang derhaka laa lak (--'') harap je serumah tapi nak spending masa together pun susah. wuu sorry Emak. Adik tahu dulu Emak tak dapat terima tapi thanks for your understanding. kerja Adik ini memang menyusahkan kepada sesiapa yang berada dekat dengan saya. terasa membebankan orang tertentu pun ada juga. hmm bertabah lah Cik Sha...

He knows.

****

happiness only comes once
so appreciate it!

sesi men-tutti frutti dengan Emak dan Cikgu
kelasss cikgu sekarang layan TF
=p

tahniah kerana menjadi penggemar TF
^_^

****

muka lesu dan penat
tanpa mekap
rasa macam nak tampar diri sendiri
T________T

DID I MENTION I AM GETTING THINNER?
#LOL

skinny jeans kegemaran sekarang
electric blue
cantik dan nampak kurus
semua set daripada Brands Outlet kecuali top kat dalam
:D


itu saja


xoxo



babaiiiiiiiiiii!