Pages

Monday, May 16, 2011

ad-hoc photography job


heyyo. we meet again in this entry. hajat nak update sebundle tak kesampaian sebab banyak lagi gambar client di bawah ini tak edit lagi. esok sudah nak hand over huhu. mengantuk pun ye tapi ambil angin lah sekejap update blog kesayangan ini. sayang memang sayang tapi dah rasa semacam tak lengkap hidup sebab dah lama tak update about my story life. there were a lot of stories nak bercerita tapi hold dulu. tu kena ambil mood.

okay mari kita mengambil mood tengok gambar. Alhamdulillah another one of my bff, Cik Faezar Hanum telah selamat dirisik oleh bakal emak mertua. insya Allah Cik Pae *nama manja gitew hehehehe* bersama dengan pasangannya, Encik Aizat akan disatukan selepas raya nanti weee ^_^ jangan memain tau mereka berdua ini lawyer you. you silap cakap ai saman you satu juta tau =p

saya kiranya jadi ad-hoc photographer sebab confirm seminggu sebelum majlis. gila tak? hehehe sebab tuan empunya pun baru confirm. perghh nasib baik cutiku lulus hihi. mari layan gambar yang tak seberapa. first time edit guna Lightroom. memang best lah. terima kasih kat bf kesayangan. oopsss!! siapa? tunggguuuuuuuuuuuuu =p

****

mengada tak nak buat teaser gak?
;p

****

semasa mekap

final touch up untuk selendang

pantang aku nak tekan snap button!

oh yes tu cincin risik
hihi ni takde tunang-tunang
terus kahwin!

percubaan untuk lomo-lomo

Faezar Hanum & Aizat
black and white

bagai pinang dibelah dua
kan?


thanks to you guys sebab percaya pada bakat saya
ai lap you!


xoxo



sambung edit gambar

8 COMMENTS:

Mohd Muhaimin Radzuan said...

go syahdu go..!!

Dea said...

cam maya karin ade gak.. hehe

Shahira said...

hee thanks min!

Shahira said...

hai dea!
yup sebijik cam maya karin bila kwn sha ckp cmtu gak hihi.

sapphire said...

cantik222... :)

Anonymous said...

hupdet ler psl boipren kesayangan mcam yang di war-warkan tue cpat.. :)

Shahira said...

thanks kak nilam!

Shahira said...

hahaha anon kenapa sebok sgt ni nak tau?