Pages

Sunday, May 22, 2011

from KL to Birmingham


hye bloggers and readers. damn lamanyaaaaa tak update blog! dah nak masuk minggu ketiga dahni tapi entry untuk bulan Mei tsk tsk sangat lah mensadiskan. macam nak update bebanyak je malam ni wahahahaha =p tunggu jelaaa kalau saya rajin hiks. saya baru je balik dari KL sebab hantar Along dengan office mate dia ke UK. where? flight stop kat Birmingham and from there mereka pergi ke area Wessex. memang beruntung kakak saya ni. baru je dapat kerja tup-tup dapat dah fly ke UK untuk training for 5 days. even though 5 days tapi like HELLO? UK kot? siapa je nak bagi for free T_______T''

hehehe hari ini sangat seronok. sebab dapat guna lens kepunyaan cousin. huk. nak terbeliak biji mata ni sebab tengok beliau sudah tukar from D90 ke D300S cis. jealous! pastuh lens lak taknak pula yang kebabom and mahal. selain wide lens idaman hati kalbu bila entah nak dapat ni, 10-20mm, beliau juga memiliki macro and fish eye lens. perghh harga boleh tahan. tsk sabau Sha sabau. dapatkan dahulu 85mm insya Allah dalam masa terdekat ni!

****

jom layan gambar
diambil dengan D90 dan wide lens 10-20mm
lens ini memang bagus untuk landscape and wedding job
so gambar nampak distort sket

kami bertiga
Abah hilang sebab pergi cari parking
huahuahua

me with my sister
muka bukan fotostat ok!

wow Emak pun dah pandai guna DSLR
cayalahhh!
=p

ini lak Abah yang tangkap
huhuhu memang menaikkan lagi ketembaman pipikuw
chubby!

****

and this picture was otw to Alamanda
Alhamdulillah sempat shopping kat Kitschen and Esprit
nampak gaya macam sudah shopping raya
wow!
pasnih kau makan pasir eh sebab gaji baru masuk minggu satu lagi
(--'')

bergaya dengan tshirt from Brands Outlet
captured by Abah using 50mm
me like it!


malam ni try update untuk bulan Mac punya
kah kah kah!
=p


xoxo



love my family~

0 COMMENTS: