Pages

Sunday, May 22, 2011

review films for May, currently


di bawah ini adalah list ecehh macam banyak je kan T_T oh list films yang saya sudah tonton. tak banyak pun wehhh hanya 3 movies jek so far. aihhhhhh sadis tol! tu lah kau bizi bizi bizi busy like a bee sampaikan diri sendiri terseksa. I think watching a movie is the only way macam terapi untuk diri sendiri lepaskan tension setelah penat bekerja. uhu ayat takleh blah (--'')

Fast Five memang superb
well kita tunggu lak Pantas dan Garang Enam
T_T''

The Priest
for me it is okay sebab bukan plan pun nak tengok cerita ini
actually nak tengok Something Borrowed tapi kansel sebab takde penonton
layan gak ah sebab kurang pasal agama kan
takpe Cam Gigandet ada dalam ni huhuhuhu

Insidious
INSIDE + DANGEROUS = INSIDIOUS
you guys should watch this film!
wajib tonton okay!
lagi berbaloi derr daripada Kongsi tu


p/s:
tatau ah kenapa orang teruja bebeno
serius gua tak faham
tengok tajuk dan trailer pun dah tau filem macam hampeh
HAHAHAHAHA


xoxo



bila tahhh nak layan Thor
T_________T''

0 COMMENTS: