Pages

Wednesday, July 1, 2009

acara makan-makan


Tarikh: 27 jun 2009
Tempat: Black Canyon Coffee, East Coast Mall
Masa: 3 - 6ptg


entri kali ini pasal jalan-jalan cari makan. makanan kat sini ok. sedap. harga pun boleh tahan. saya minum teh ais pun RM4.50. cool kan? hahaha. sambil makan nasi lemak yang emak belikan untuk sarapan pagi. kawan2 saya order salad, kueh teow daging ayam, kopi, air coklat. sorry la tak sebut nama betul. da lupa. selepas itu kami pun jalan2. shopping. tangkap gambar. mencuba kasut sebab tak mampu nak beli hahaha. da penat tour de ecm, lepak di baskin robbins. saya beli ice vanilla latte starbucks. kegemaranku~

kebersihan: *****
makanan: ****
servis: ****
harga: ****

*beli sebab gelasnya unik*

*teh ais kegemaran*

*sandwich ayam*

*sila cuba ais krim green tea*

*pura2 cover posing padahal...*


Tarikh: 27 jun 2009
Tempat: Tjantek Cafe, Jalan Besar
Masa: 830 - 1000mlm


kafe ini berkonsepkan galeri vintaj. memuatkan pelbagai lukisan dan artisan orang seni. hiasan dalaman begitu memukau. harga makanan standard. cukup sempurna bagi pasangan mahukan suasana romantik. tetapi saya pergi bertiga dengan kawan2 saya. semua perempuan ok? dimanakah romantisnya? spastik lagi adalah. selepas makan, mencari pencuci mulut. sanggup pula ke crocodile's rock. hajat mahukan banana toffee (sangat sedap ye kawan2) tetapi da sold out! akhirnya makan ais krim saja...

kebersihan: *****
makanan: ****
servis: ***
harga: ****

*aksi nad setelah dapat makanan*

*sedap sangat kot air punch beliau*

*una dengan air gelas besarnya*



xoxo


:))

4 COMMENTS:

nadirah said...

kueh tiaw daging ayam!lawak ok!haha

shahira said...

erk.
hahaha.
tatau nak letak name ape makanan yg ko order tu.
;p

nadiya.inah said...

shaaaaa....

mau gambaaaaaarrrrrrrrr.....

email please.......pleaseeee *muka kiut*

shahira said...

nadddddddddddddd....

nnt i dtg ke kamar mu~~