Pages

Sunday, July 12, 2009

si shopaholic sudah kembali


saya perlukan shopping therapy. sebab rasa tension kot. ilham takde. perang dingin musim salju dengan panda si kurus. so yes! i really need one! maka saya pun menekan pedal myvi ke jusco tebrau bersama dengan mbak evy (she's from batam)... so this is what i get:

*selebet je gambar ni*

hajat di hati nak beli gladiator heels. takpun peep-a-toe heels. bak kata muben, saya kena belajar pakai kasut bertumit. damn! kantoi depan dia yang saya tak reti pakai heels. i'll try muben. da nampak kasut yang berkenan... tapi saiz habis. hangin tol! kenapa ramai sangat rakyat johor ni kakinya saiz 6?

*polo t pinky untuk panda si kurus*

dulu2 saya selalu request dia pakai polo t pinky. nice! sweet! cute! ape lagi nak puji dia ni?? tapi pakai baju yang berulang. skg da nampak lusuh sket. so i'll buy him a new one. dia lak gedik2 cakap:

"eiii... ada gambar anjing. haram tu"

saya rasa berangin je kat kepala ni syg...

*giraffe necklace*

pasni kita kumpul kucing lak (padahal kamu benci kucing) saja2 pura2 mau jadi cute. mana gojes kamu? geram je tgk necklace ni. ingat nak beli warna ungu tp hitam tetap menjadi pujaan hatiku. diskaun 50% maka saya keluarkan not merah sekeping jek.

*batwing blouse*

ni style ape sha? hajat nak pakai baju lain daripada yg lain. taklaa masa dating terserempak kaum boria di luar sana. so this is my best buy. i think. untuk harga RM29.00 rasa berbaloi kot. baju ini amatlah sesuai untuk menyembunyikan lemak2 saya yang menyorok di tepi pinggang. erk. saya takde tau!

*you all can say good bye to gisele bundchen*

jeng jeng jeng...

the ultimate best buy of the day is...

*the ultimate lift for tight slim*
*levi's curve*

just one word. OMG!! seriusly kawan2, saya tak pernah rasa amat selesa pkai jeans yang selesa sebegini. korg kena try! hehehe... melepas hajat di hati mengidam celana skinny (saiz 27 tau ok) saje2 je ckp sebab saya da kurus! celana skinny esprit saiz 26 muat tu muat tp ada nmpk sket lebihan lemak2 tp jeans ni... maveles!!!

*posing dalam bilik*
*still rasa peha nmpk besar*

eh. sha.
be confident.
boleh?

p/s: rasa menyesal di hati for not grabbing long shirt from topshop
:(



xoxo


:p

5 COMMENTS:

aizam said...

style2..cun shial..haha

kindaichim said...

the latest..by something new at ZARA dgn topshop..haha..oppss..terlepas plaks..hehehe :P

nadiya.inah said...

ha! got sth from topshop now eh! =)

shahira said...

hahaha.
kene berubah da style skg.

Nurul Shielawati said...

mesti rasa yakin and proud dgn bahagian tubuh anda...