Pages

Thursday, July 9, 2009

saje gatal-gatal



sila abaikan penyapu di blkg meskipun nmpk lebih stunning drpd baju. so skg fokus kat baju. lawa x? pertama kali beli baju kaler putih saiz m lak tu. da tau sebenarnya tak muat tp still gedik2 nak beli sb mase tu tgh makan hati dgn panda si kurus. ape lagi saya shopping therapy la dikala tunggu nak masuk panggung menonton transformers 2 di mbo cinemas dgn nad penyu. tq darl~ ditambah lagi dengan aksesori rantai btk bintang *made from wyre i think* lalalala. cuba teka cap ape?

MNG?

ZARA?

TOPSHOP?

salah...

edaran GIANT HYPERMARKET

dengan belian harga RM14.99

P/S: kawan2 tau saya busan kan duk kat sini...

xoxo


:0~

3 COMMENTS:

nadiya.inah said...

eh..tak muat kerh???? tipu aaaa~

shahira said...

seriusla tak muat nad!
nnt i tunjuk gmbr.
huhu.
muat2 gitu jek.

... said...

aku percaya xmuat=p
elok je ko pakai aku tgok..uhu