Pages

Thursday, July 30, 2009

M.A.L.A.N.G


...selepas buka puasa sakit perut...
...selepas makan nasi rasa nak muntah...
...pening...
...dengan tangan gatal kena gigit dengan apa ntah...
.s.i.y.a.l.


selepas solat baca artikel sambil dengar mp3
dengan perut memulas
standby nak pergi toilet je

dengan lappie terbuka
tiba-tiba blackout
"sapelaaa sengal sangat overload electric consumption ni....cibai"
kalau macam ini boleh korup lappie saya!
.g.a.m.p.a.n.g.


...hari ini seharian krisis dengan panda si kurus...
ini pun tidak settle lagi
*maafkan saya sebab saya sakitkan hati awak*
*saya memang malang dalam bab percintaan*


...pintu bilik terkunci dari dalam...
asdefd%$&&%$&#**dsdsfrererefdwqeq#$%$^%&%&$^$^wqkpfrj$%%#$%#$%$*^*(%^*brbhjtgvrgvrre^%^&%*^$%#%
dah sah-sah malam ni kena merempat bilik nad
*sorry nad sebab selalu susahkan you*

esok pagi baru boleh pergi ke pejabat buat report
harap-harap pintu bilik boleh buka
.c.h.e.l.a.k.e.
kaki ini dahla sakit tendang pintu tadi
rasa macam dah lebam tapak kaki ini
dengan lappie tidak off
artikel tak habis baca lagi
esok pagi nak jumpa lecturer


malam ini harap-harap boleh la saya tidur
tapi tak mungkin
dengan masalah yang melanda...


memang betul hari ini hari malang saya
290709
hari ini paling banyak mencarut...

xoxo


(-_-'')

3 COMMENTS:

nadirah said...

bwk bertenang n bersabar babe.everything happens with reason.be cool k..

masmOna said...

syg..bertenang, bertabah dan bersabar lah menghadapi segala macam dugaan dan cabaran dalam hidup kita yang sementara ini.

*rs macam nk sambung lagi ayat diatas supaya jadi non-stop tp x de idea dah hek*

take care!!

norafifi izuan said...

=)