Pages

Friday, July 24, 2009

jalan-jalan ke hutan bandar


kepala panda ini tak gerak pun even terkena cahaya matahari

aih...

kena tipu gitu je ek kamu ni sha...

white cropped cardi: unbranded
grey t-shirt: bodygirl
jeans: levi's curves tight slim
capri ballerina shoes: nike
blue a-tote bag: esprit

lokasi pertama: HUTAN BANDAR MBJB

apesal guna bahasa rojak ni?

nad tumpang glamor ya bebeh?

terasa berada di taman pertanian kat kampung halaman

tidak nampak pun batang hidung warden

refleksologi percuma

thanks nad sebab jadi model of the year

wujud lagi permainan kuno di zaman moden ini

kura-kura sedang membuat adegan lucah

tidak sesuai untuk tontonan kanak-kanak

nanti mesti ada dialog cmni:

emak, kura-kura tu apesal tindih ek?
abah, yang mana satu jantan?

hahahahaha

lokasi kedua: HUTAN BANDAR MPJBT

juga dikenali dengan taman landskap menurut nad

nad nanti nak buka blogshop for bags

so ini tengah on-promo

;)

terasa diri ini hot stuff sementara



xoxo


(-_-'')

0 COMMENTS: