Pages

Monday, November 23, 2009

hari minggu yang terisi


hye semua. it has been a long time saya tak update cite g jenjalan ni. bukan apa since balik dr Tokyo saya jadi miskin papa kedana. bilalah duit claim nak dapat ni. iPod touch ku memanggil-manggil suruh dimiliki :( huuu sabar jelah dugaan gajet kat sini. hari minggu saya begitu best dan fun! sebab sabtu saya pergi ke Miyajima Island dan ahad lak menonton wayang 2012. baru release Jumaat lepas T_____________T'' lepas tu dalam wayang baru nak promote cite Public Enemies lakonan Johnny Depp. lambatnya...?


Date: 21st of November 2009
Venue: Miyajima Island
Time: 11am - 5pm

Itsukushima Shrine was first built in 593, then rebuilt by Taira-no-Kiyomori in 1168 on the same scale as it is today. a corridor of some 280 meters spans more than twenty buildings. The shrine was designated as a UNESCO World Heritage site in December 1996. Miyajima has been worshiped as a divine island since ancient itmes. this is why the shrine was built on the seashore where the tide ebbs and flows. the contrast of the blue sea, green hills and the vivid vermilion-lacquered shrine is breathtakingly beautiful (ini bukan ayat saya tapi dalam tiket hahahaha). jom layan gambar special daripada Nikon D90 dan Canon Eos 50D.

torii gate to Mijiyama Island

da sampai pun!!!

jom buat aksi melompat abg?
oh xpe mereka jual mahal...

rusa-rusa kat sini sangat jinak oke
dengan syarat jangan bawak makanan
diibaratkan seperti monyet kat Malaysia

just bergambar
tak paham pon signboard ni cakap ape
T_____T

Abg K ni memang kuat berlakon
konon-konon sesatlah tu
ada bakatlah jadi model

bergambar di belakang peta besar

setelah lama mereka memendam rasa
akhirnya melompat jua
hahahahahaha

aksi sengal dalam kereta kabel
otw to Mt. Missen Summit

ku da berjaya menawan puncak!
Shishiiwa Observatory
sini sangat sejuk oke
tak pasal-pasal ade hingus meleleh
T____T

autumn season kat sini sangat lawa
warna daun cacamerba

terikut perangai abang-abangku
aih...

ini aksi berlakon konon-konon daun jatuh berguguran dari pokok
padahal g kutip daun kat tanah pastu lambung
hahahaha idea yang sangat merepek

dah lama tak camwhore camni
^^

aksi terhebat sebelum balik

bye bye
muka penat nak balik

gambar lampu di tokong
dah lama tak shoot gambar lawa


Date: 22nd of November 2009
Venue: Fuji Grand Shopping Complex
Time: 1pm - 6pm

amin... tercapai juga cita-cita nak menonton cerita 2012. meskipun harga tiket sangat mahal okay. korang boleh tengok gold class kat GSC lagi tau. tsk tsk. mujur Abg K belanja. hehehe ni makin sayang kat abg saya ni. cerita okay tp ending cliche la. benci je. patut semua la mati. baru best. kata doomsday. kata apocalypse. apa kes? setakat si Barrack Obama mati itu memang surprising la sket. selepas itu, kami pergi ke DeoDeo. itu nama kedai elektrik. saya usha usha iPod touch. tak boleh jadi ni. mesti mau :D waaaa tapi bilakah... entahla.

teruja bergambar dihadapan poster besar
2012

harga tiket 1500 yen as a student price
ehem RM 57
memang aku jadi orang kaya berbelanja camni kat sini
jangan buat hal kat Malaysia sudah

iklan ini sangat lawak oke
kalau kat Malaysia iklan DiGi kan yang suh senyap itu
tapi kat sini melibatkan karakter Ultraman
siap boleh fire rasaksa tuh sebab beliau buat bising
kahkahkahkah



xoxo



;)

0 COMMENTS: