Pages

Monday, November 16, 2009

ini saya punya wishlist


terasa gedik pula nak letak wishlist ni. eceh. kau nak mintak barang mahal-mahal sapa nak bagi? hihihi. takpe lah diri sendiri yang bagi. boleh? baru rare. bila orang tanya "Eh, sape bagi kau menda ni? cool gila!" dengan penuh selambe menjawap "diri sendiri yang bagi." T________T yaaa nampak muka gagal di situ.

memandangkan birthday saya makin dekat. tengok sha kau da start buat hal. btol la dekat. 2/2/2010. hihihi. lawa tak nombor? saya pon rasa la gedik juga mau buat wishlist ni. nak pilih hadiah terbaik untuk diri sendiri. ini pon kali pertama saya sambut birthday di perantauan. T_____T nak beli kek pon mau 4000 yen. convert ke RM? RM160 yaa kawan-kawan. memang set rekod lah birthday cake paling mahal seumur hidup. gua kira leh dapat 1 setgh kek secret recipe. huhuhu.

ini lah wish list saya:


Nikon D90
ok sha kau memang seorang yang gedik
alhamdulillah dah tercapai hajat beli kamera ini


iPod Touch 32 GB
RM998
mau mau mau mau!


iPhone 3GS
RM1300
sila menangis!!!!!!



xoxo


happy mode

8 COMMENTS:

Mohd. Muhaimin Radzuan said...

hehe.. macam2 mau nye.. tapi takpe.. keinginan will drive you toward berusaha..

Shahira said...

hehehehe.
berusaha agar tak beli mcm2 so mmg fokus kat mende tu jela.
:)

Anonymous said...

ceh...gy2..mcm nak jeles kan ex jer

Anonymous said...

wt pengetahuan. apple i phone 2 xokey pon..sy pom pnh idamkan..tp bl da selidik2...xbgs mane pom..hihihi

Shahira said...

oke.
mari delete iphone from list.
mau ipod!

.ieLah. said...

sha,
kita share birthday! :)

Shahira said...

hehehehe.
i da tau since i add u kat fb?
:p

.ieLah. said...

haha.baru notice!
eksaited pula :)