Pages

Friday, November 6, 2009

mau tengok!



heh. mula-mula dalam hati ini da plan baik punya nak tengok dengan panda si kurus. tapi apakan daya daku sekarang di matahari negara terbit. nak tunggu filem ini keluar kat sini mau bulan Januari tahun depan kot. pastu siap leh translate ke bahasa nihon. ape daaaa. macamla orang nihon tak reti nak baca subtitle? habis semua benda nak kena translate ke bahasa mereka. T________T''

waa. saya mau tengok filem ini. tsk. at least boleh la rasa nak romantik romantik dengan panda si kurus. hahahahaha. jangan muntah kat sini. sinki anda sedia menanti di dapur.

kepada panda si kurus: syg boleh tak tunggu chenta balik bulan 2?
T____T
eceh cakap macam boleh request filem ini diulang tayang kat panggung

kecewa dol!



xoxo


:(

1 COMMENTS:

fzrzk said...

my roomate dah beli tiket utk kitorang like a month ago kot!!