Pages

Thursday, February 24, 2011

accident kali ke-2 pada bulan 2


saat saya baru je bangun dari tidur dalam pukul 1030pg. ingatkan nak pergi layan cendol petang sket tup-tup semasa tengah check Facebook thru my iPod tetiba Emak datang cakap cermin kereta Myvi pecah. apakah reaksi saya? currently I don't know what to say lah T_______T''

puncanya adalah daripada orang buat kerja mesin rumput kat tepi jalan. so you guys all can expect lah kan sebab apa? batu terpelanting kuat lalu pranggggg!!! hancur luluh gak hati saya but what to do. benda dah jadi kan so tak guna gak kalau saya nak marah-marah. instead of getting some compensations from this incident, I might want to get some costs for example because of the nuisance.

bayangkan lah if saya kerja hari ini, how am I supposed to go to my workplace? and of course maybe I have to take unpaid leave today. nasib baik hari ini saya cuti. and another one thing, satu hal lagi nak pergi cari workshop tukar cermin ni. main contractor was my friend, mujur duduk satu lorong so dia pun dah bagi name card workshop tu tapi hmm... saya sendiri still tak puas hati. memang dah settle tapi you know, if you were in my shoes :(

nasib baik teringat nak ambil gambar bukti
(-_-)''

hati saya remuk seperti ini
or more than that
:(

can you notice my Roxy Yokohama sticker
I have to throw with the broken glasses
:(

dasyat tak dasyat?
macam kena serangan Along
wakakakakaka
that is not funny Sha!


pasni kereta ni kena mandi bunga
bagi tepung tawar sket
termasuk lah tuan punya kereta
(--'')


xoxo



warghhhhhhhhhhhh!

12 COMMENTS:

Drunbella Khoo said...

kalau laa loewy i kena macam neh, i mati kutu terus.
tataw mana nak cari spare part.
huhuhu.
=_=
spare part mini agak susah jugak laa nak dapat.
barang rare.
mintak dijauhkan laa jadi macam2 neh.

**lepas neh shopping cermin kete pulak laa ye cik sha. ekeke :p

Cetul^ La La said...

hadoii,,,
sadisnya,,,
jangan lupe claim ngan dorang tau,,
sebab dulu my bos pon kena,,, pastu dorang bayar sume kos :)

faRa_diLa said...

uii sha. hmm.. sabar je la. dugaan tu dear..

Shahira said...

hmmm.
i have to get nuisance.
tak kira.
ade chance kene tolak gaji nih sebab tak smpat nak settle arini.
esok maybe boleh sempat abis tp kene tolak gaji laa guaaaaa.
T_______________________T''

dd.hasnidar said...

taktau nak kata apa dah sebab dah komen dalam fb.
hehe.opss.ni bukan lawak ye sha.

Shahira said...

huhuhu.
u made my day sis.
=p

Encik Psychopath said...

selalu da kene gini. blom lg kene time kete tengah jalan tetibe pecah. ha tu bahaya.

Shahira said...

da merasa da cermin pecah masa drive.
tu lg best cermin depan T_T

Amni said...

kete calar sket pon boleh ngamuk.. ni kan plak kalau jadi macam ni.. mesti nangis punyer... huhuhuhuhu

Shahira said...

calar tu buat hati bercalar2.
retak tu buat hati beretak2 huahuahua.
T______________T''

Anonymous said...

sorry for everything budak comel.. :)

Shahira said...

maaf skali dgn pakej ye :P