Pages

Tuesday, February 1, 2011

unplanned birthday bash


hai semua. saya demam. ngeh ngeh ngeh saja je bagitau :P update entry ini pun sambil srott srott sambil menunggu baju siap dibasuh. kang esok nak pergi kerja takde baju lak huaa sadis sadis. hari ini ada berita gembira. weeehuuuu sales sudah melebihi target so komisen bulan hadapan ada can RM800++ Alhamdulillah. tapi kan semakin masyuk semakin banyaklah duitku mengalir macam air sob sob sob. mujur duduk kat Kuantan je. nih kalau melepas kat KL atau Selangor tatau lah camno eden nak survive nih haaaa.

aha bilakah birthday saya? dalam Facebook pun tak reveal tau. jeng jeng jeng. humm sudah berumur 25 tahun dah kan? ehe bakal bakal. belum lagi official 25 tau :pp apa entah yang boleh dibanggakan pada umur sebegini. dah tua dah ceh. boyfriend pun takdak lagi cit eh silap bakal suami huuuu huuuu (-_-)'' ayat meratapi nasib diri sendiri ehe tapi kan tak baik tau. kita seharusnya bersyukur dengan apa yang ada dan terus bersyukur. maybe insya Allah, Dia akan melipat gandakan rezeki kita? amin... nak bebel pepanjang pasal birthday girl ni tunggu next entry hihi.

alkisahnya bermula pada hari Sabtu lepas, tarikh errr jap flash back ummm 29 Januari 2011 aha! saya telah menyambut birthday bash in advance. kengkunun surprise ah daripada Cik Shikeen and her boyfriend or husband to be, Encik Raop? boleh nda aku cakap begini? hahahahaha. plan sebeno benonya nak sambut belated birthday bash Encik Raop tapi camne entah boleh termasuk dengan saya sekali. hehehehe terharu pun ada. ingatkan sambut sensorang je kali ini. dahla kena kerja shift petang pastu hmm terbagus lak tu CNY eve so haruslah Secret Recipe tutup awal kan? eh ye ke tak? wuuu craving kek kat situ uhuk.

event start dalam pukul 930pm kat Teluk Chempedak. best betol pekena angin tak sepoi bahasa mana sebab angin kuattttt sangattttttttttttttttttttttttt. sekarang ni jangan memain dengan angin woo berderu deru bunyi rasa macam atap rumah nak tercabut pun ada. hihi kek ais krim untuk belated birthday boy and tiramisu cakes from Starbucks for me! yeayyyy sudah lama tidak makan kek dan apabila makan kek hatikuw gembira sebab kenyang suka hati :D :D :D hihi sayang korang tau serius gwa sayang sampai mati! ehe cecepatlah naik pelamin ek. kalau nak servis fotografi jangan lupa call gwa! major love, Shahira.


jom layan gambar
supposed kan supposed ada orang tu jadi photographer
tapi kan dia lupa nak isi bateri dalam DSLR
so ini hasil daripada N97
takpelahhhh asalkan boleh camwhoring so jalan!

say peace to the tiramisu cakes
S to the H to the A
:D :D :D

happy happier happiest
birthday celebration in advance
thanks guys!!!

nyanyi secara sumbangsih lagu birthday
untuk birthday boy dan diri sendiri juga
mujur masa ini tak hujan lagi lebat
T_______T'

belated birthday boy celeb his 24th
birthday girl in advance celeb her 25th
sudah berumur suku abad
sobs.

mari kita mulakan dengan huruf S
hey baca bismillah lah weyhhhhhhh!

start dah start dah
tsk.

pasangan montel dengan si kurus pada zaman dahulu kala
hohohohohohoho
thank you for this surprise!!!
ai laf yue both!

I got a new friends here
they both were engineer
terasa diri ini kerdil
(-_-)''

okay mari makan huruf A
ehem pretend to be
sudah tak larat kot nak melantak
aihhhh pesta betol

bukti mereka melantak
bukan saya huhuhu

kesimpulannya di sini, saya telah makan ehem... segan lak nak cakap dan juga menyesal pun ada tsk. tengah hari sudah lunch nasi goreng biasa dengan telur mata. pastu balik rumah Cik Shikeen tak tahan godaan dan entah kenapa terasa lapar yang luar biasa papppppp TERmakan nasi putih dengan lauk sayur paprik dan kari daging (--'') tapi best wooo memang best hiks.

pastuh kan pada kemuncak acara ini saya telah berjaya makan kek tiramisu, kek ice cream yang entah berapa ribu kalori nihhhhh *habis plan diet kuww ahaks diet ke kaww?* emm pastuh curly fries, chicken nugget and then vanilla shake huuuuu. apesal entah semuanya berteraskan produk tenusu. pastuh kan perut ni kan mengada ngadaaaaaaaa nak air coke lak! ai hate yue my perut series ai hate yue! balik rumah diakhiri sakit perut T_________________T'' okay bye.


next update?
errr tunggu entry kebabommmm!
hahaha macam ada?
(-.-)''


xoxo



happy mode!