Pages

Monday, February 21, 2011

jom main biodatakuw


tadi blogwalking. peh dah lama kot tak blogwalking. sekarang ni pun dah jarang update blog T_T'' sedih ah ginih. pastu godek punya godek ternampak lah entry tagged pasal biodata blogger oleh Cik Farahain :D :D :D sorry yaaaa sebab baru ternampak hohohoho. gigih ni nak update blog pasal tagged. dah lama juga tak main acara tag men-tag blogger nih. tengkiu :D :D :D

****

Pertama: letak gambar

ini gambar terbaru pada minggu lepas
muka penat tapi still gigih nak senyum
(--'')

Kedua: jawab soalan berikut

S: Apakah status anda?
J: ini macam soalan universal. so status saya ialah warganegara Malaysia yang masih bujang wakakakaka *acara mem-promote-kan diri nampakkkkkkk*

S: Ceritakan diri anda?
J: jika anda memang ikut setiap entry saya maka anda memang tahu pasal diri saya *acara memaksa readers baca entry yang lepas wahahahahaha*

S: Ceritakan tentang blog anda?
J: blog saya ialah tentang hidup peribadi yang saya rasa boleh dikongsi secara umum ehe

S: Apa pendapat anda tentang blog?
J: blog ialah ruang untuk kita bercerita tanpa sempadan secara alam maya bukan realiti yaaaaa

S: Nasihat kepada kawan-kawan yang baru nak buat blog?
J: berjaga-jaga dengan cik anon dan haters :P

S: Nyatakan keunikan blog anda?
J: semuanya jujur ecehhhhhh *wink wink*

S: Sampai bila nak tulis blog dan impian anda dalam dunia blog?
J: sampai tangan dah tak larat nak menaip muahahahaha


Tag 5 orang yang anda kenal

sesiapa je boleh
:D


xoxo



tagged was fun!

2 COMMENTS:

miss leya said...

nak buat2.. hehe...

Shahira said...

hihi u r most welkam syg!