Pages

Tuesday, October 27, 2009

entri


saya rasa hampir semua pembuat belog yang masih bergelar pelajar IPT buat entri pasal

peperiksaan akhir bakal bermula

*dah mula dah pun*

entri seperti...

good luck!

doakan yang terbaik buat diri ini setelah pulun ngadap buku mata dah rabun

apesal aku takleh study haaa?? ada sesiapa boleh jawap?

oh mood! manekah mood aku sila datang cepatlah weh aku mau study ni!!

saya?

mak ai bapak engkau punyalah susah nak buat questionnaire!

padahal pra-survey je

yang kalut sangat apesal?

ntahnya sha ni

apesal?

mementang la dah siap...

tunggu translator je ni menyiapkan lagi 50%

huhu

saya harus berhenti di sini sebelum start merepek

tak tentu hala

padahal baju belum kemas lagi

ok bye!


nota kaki:

saya berlepas ke Tokyo esok pagi.
doakan saya yang terbaik.
ecehhhhh macam nak pergi final exam
(-_-)''



xoxo


:)

0 COMMENTS: