Pages

Monday, October 5, 2009

hari pertama di sekolah


self timer punya kerja
semangat nak pergi ke kelas
sebelum itu camwhore la dulu!

hai semuaaaaaaa!!!! eh apesal saya sangat teruja untuk mengucapkan hai? hehehe. hari ini adalah hari pertama ke kelas so macham semangat sketlah. kunun-kunun nak breakfast tapi alih-alih bangun pukul 10pg. wuuuu. terlepas breakfast free. seperti biasa bukanlah terus sensei mengajar tetapi hanya briefing pasal silibus dan introduction subjek. kelas saya hanya pada hari Isnin, Rabu serta Khamis. wah. banyak tu masa free. boleh beronggeng?? jangan kau berangan sha. siapkan writing dissertation! Y___Y''

Universiti Hiroshima
kampus Higashi-Hiroshima-shi

IDEC faculty
macham hospital lak rupa

para doktor dan profesor kat sini tidak mengejar nama dan glamor. cukup sahaja dengan gelaran sensei. good good. be a humble person eh? kelas pertama wah! semangat kau sha. da masuk kelas kedua... kepala ini sudah terhangguk sana sini. geleng-geleng seperti UFO. mujur student ramai tadi. taklah nampak sangat kantoi kan? saya seorang je dari Malaysia tetapi sensei ingat saya ini orang Indonesia T____T''

kelas pertama
Environmental Management Technology
Yamashita sensei

kelas kedua
International Environmental Cooperation Studies II
Fujiwara sensei

yaaaaa. saya dah estimate perjalanan pergi dan balik tadi. untuk pergi ke fakulti hanya mengambil masa 15 minit saja sebab?? jawapannya kurang mengayuh sebab menuruni bukit. tetapi harus gagah dan gigih untuk pulang. wuuuuu. dalam 25 minit jugalah kaki ini mengayuh. tak penat sangat tetapi cuaca petang ini sangat sejuk. menggigil. ni baru nak masuk musim luruh. kalau musim sejuk nanti guane laa gamaknya? *sigh*

berbasikal baik untuk kesihatan
confirm berat kau turun sha!


nanti update lagi!

konbanwa!



xoxo


:)

4 COMMENTS:

:: LaRa MaYa :: said...

berotot r kakimu pasni...kui3...

Shahira said...

ceit.
salah tu.
kurus.....

hana rose said...

sha!!
aku sudah lihat basikal kamu itu..comel la..mcm zaman kanak-kanak pula=P..
sape yang jadi camera man kamu tu..hihihi..

Shahira said...

hehe.
ade satu foreigner student.
die tgk aku struggle bwt self timer.
beskal ni pn die pny.
aku posing jek.
ekekeke.