Pages

Sunday, October 4, 2009

melepas ngidam?


Nurul Shahirawati miss teh ais. ayam goreng. nuget tempura. rojak mee. segala macham makanan yang tiada di sini! T___T'' Yesterday at 8:51 pm

otw ke rumah terbuka
struggle pakai baju kait padahal panas terik
tapi angin sejuk woah!

oh itu status di facebook. tetapi sekarang da kurang da. btol. tak tipu. takkan JK dah pasal makanan. hehehe. semalam beli milk tea. tapi rasanya pelik sedikit dan macham berkhasiat. dijamin takkan kena kencing manis. huhuhu. pastu dah merasa nasi lemak made in Hiroshima. jakun sebentar tengok warna nasi tersebut. pape pon thanks kepada tuan rumah kerana sudi menjemput diri ini ke rumah terbuka anda ;)

milk tea
bolehla daku anggap ni teh ais
menghilangkan rindu kepada teh ais mapley

nasi lemak warna hijau
tapi tak rasa pandan dan berlemak pun
bagus untuk kesihatan



xoxo


:D

8 COMMENTS:

Anonymous said...

wah bestnye gi jepun.
jeles jeles. 5months lah tuh. pertukaran pelajar ke?

dr haritu nak komen,tp komen box u takbley gne. kalo tak keberatan nak tanya cupcakes u tempah kat ktn tuh kat ane? yg u beli time bday akak u kalo taksilap. sbb ktn i taktao nak tempah mana.can boley bg details tak alamat n no phone dia?

Shahira said...

thanks for visiting my blog :)
anyway ni siapa?
aritu salah setting sb tu tak boleh nak hantar komen.
yes u r right.
under exchange student.
merasalah nak g ovc ;)

oh yes.
itu kwn i yg buat cuppies.
mmg die amik order but now she's in temerloh.
posting sana dlm sbln.
ini blog cuppies die
http://cutiecuppies.blogspot.com
her name: ria izzati razali
num phone: 0139881186

:: LaRa MaYa :: said...

nasi lemak ijau kat m'sia pon ada r...ang tak pernah jumper ek...aq slalu makan kat ganu...tapi kedai tertentu jewla...he2...

Shahira said...

kah3.
aku ni 1st time jmp.
sb tu jakun.

ILYANA said...

www.missotherealm.blogspot.com
im ilyana.
sgt jeles dpt gi ovc.
hehe trok tol sy neh.

feel free to visit my blog.
and thanks for the info.

Shahira said...

;)
u r welcome ilyana.

hana rose said...

kamu akan sihat hidup disana.
tapi nnt ko mesti ade stlye2 jepun ciket kan

Shahira said...

hehehe.
maybe?