Pages

Thursday, January 27, 2011

amazing thurs


hai semua! mak aihhh sudah lama kan mak tak update blog? lately ini entry penuh emosi je. mesti para stalker mak suka membaca kan. selain dapat bergossip-an dengan clique memasing dan makin menyayangi hobi menjaga tepi kain bunga orang lain especially mak nih tawww. penat dah haa nak ngadap. letih letih tapi takpe demi you ollsss mak sanggup je teruskan hobi menulis blog :D :D :D

eh eh tersarkastik lak kat situ. dem. since when I do sarcasm huh? well, there are several things changed. resolusi 2011 lah katakan ;p tadi keluar dari rumah pukul 9pg dan balik rumah pukul 9mlm. gigih kan saya mencari rejeki halal? hihi insya Allah kalau niat baik-baik sahaja, Allah akan murahkan rezeki seseorang. lately ni Kuantan dilanda angin yang hmm horror gak ah dengar kalau terjaga pada tengah malam. jangan nanti saya bangun pagi tengok-tengok atap zink rumah dah hilang uhu.

pagi tadi ada photography job kat Kemaman; a birthday bash. hmm ini adalah pertama kali dapat job camni so agak awkward lah berdepan dengan bebudak daripada umur 3 ke 5 tahun nih. eden tak biasa nak buek camno. fuhhh sesiapa yang nak kerja kat kindergarten nih kan mesti mempunyai tahap kesabaran yang amat tinggi untuk handle mereka. eden tak dapek la nak nolong. huhu tapi mereka tomei. mujur mereka tomei. suka je tengok. nakal tu tak nakal sangat ah sebab cikgu otai kat sini sangat garang huhuhuhu. layan ah jap beberapa gambar ini okay ^_^


mood happy sebab satu wishlist bakal terlaksana
Alhamdulillah
:) :) :)

a bee on the wall
tetiba teringat mural Spongebob yang pernah saya lukis dulu
uhu ada can jadi pelukis nih wakakakaka

a birthday present
bestnya dapat hadiah wuuuu~
nak jugak weh birthday saya minggu depan
eh tetiba.
(-_-)''

birthday boy named Danish Baihaqi
he is turned to 5 years old today
:D

transformers sponge chocolate cake
yummy~~

here is a birthday boy
very very shy person
(--'')

part paling wajib
camwhoring dengan client
wahahahahahaha
;p

****

after that, I went to the East Coast Mall *again* hahahaha pls don't ask! ECM tu macam Midvalley kat Kuantan ni haaa nok T_________________________T'' okay sambung cerita aha nak ngedate dengan Cik Shikeen. suka suka suka! tengok cerita Faster. mantapppp. ending unexpected. nak tak saya cerita sket even dah lapuk ke tak kira tak kira! hehehehe ending nya ialah hero movie ini dapat balas dendam. rupa-rupanya dalang kes bunuh abang hero cerita ini adalah tettttt hampagas! pastu kan macam tak puas hati pun ada mamat British tu apa entah fungsi dia dalam cerita ni. yang tau dia ni saiko kat USD1. yes itu upah dia untuk membunuh wtf? takpe orang saiko memang macam tu. wujud je orang saiko dalam hidup mak nih haaa :P pastu as usual mengisi perut trang tang tang sambil ber-gossip-an pasal DIRI MEMASING okay gwa takde masa nak ber-gossip-an pasal ORANG LAIN. peh sarkastik lagi cer citer cer citer muehehehehehe ;pp

Faster
kena tengok minggu ini sebab nak save tengok cerita lain lak
The Green Hornet this weekend!
yahoooo!!

Shila Cafe or better known as SC hohoho
port wajib untuk dinner kat sini
best wooo!

cotton gypsy shawl from lustfulluv.blogspot.com
melaram dengan baju baru ngeh ngeh ngeh
suka suka sukaaaaaaaaaaaaaaaa!
:D :D :D

besh lah dapat bergossip-pan dengan awak
xoxo gossip girl
muahahahahahaha

hidangan maveles dan feveret
nasi lemak dengan ayam goreng
RM4.80

****

selain berbincang pasal... you know girls talk? we talked about men, future, marriage, boyfriend, girlfriend, marriage, kids, marriage eh hahahaha berapa kali daaaa aku cakap pasal kahwin ni? tsk. itu wajib ada di dalam pemikiran bagi seseorang yang sudah menjangkau umur 25 tahun tapi still tiada bf eh silap bakal suami. tercari-cari mencari-cari. insya Allah ada. cuma menyorok lah tuh :P oh yes! beliau adalah teman saya ke Universal Studios Singapore nanti! weeeee selain encik bf beliau menjadi OP of that day wahahahaha suka suka sukaaaaa!!! eh ni dah melalut. just wanna say thank you for this lovely felt craft. ehe still dalam perbincangan gak ah nak buat bisnes felt craft. agak-agak boleh jalan ke tak haaa?

ini adalah felt craft
tomei tak?
ini tucen tawwwww
*percubaan untuk mengeja secara comel*

owh ini adalah bunga pakma
boleh je pakai kat kepala tapi nanti ada yang jealous
cakap fashion victim hohoho
thanks dear!

sesungguhnya itu sahaja update daripada saya. tadi kan timbang berat. oh dem sudah menjangkau 55kg huhuhuhu. baru je timbang minggu lepas 52kg ;pp beratku cepat naik cepat turun. jangan naik ke 56kg dahlaaaaa nanti mak down tawww noksss. kang ketat lak jeans pastu tak pepasal beli baru hihi itu alasan je. nampak sangat hati ini agak senang jugalah nak dibandingkan dengan minggu sebelumnya. harap-harap pasni saya nampak pelangi je depan mata. dah tamau diberikan hujan ribut petir angin monsun tropika semuaaaaaaa pergi main jejauh!!! erk kthnxbye *rasa kewl gila tulis macam tuh*


xoxo



gossip girl
:P

8 COMMENTS:

shikeen said...

yeahhh!!~~
suka suki!!~~
weeee!!~~~~~

Shahira said...

suka suka sukaaaaaaaaaaa!
XD

Dya said...

tucen tu ape??..hikhik

Shahira said...

tucen tu kucing.
huhuhuhuhu.

faRa_diLa said...

mcm takut lak makan guna pinggan hitam. psiko mcm x bersih pinggan tu. bahahaha.

sha senyum nmpk gigi mcm muka budak2. =P

Shahira said...

Pelik gak memula pkai pinggan itam huhu tp skg da biasa.
Oh well i kan muka cm bebudak so wajiblah menjadi tercomel hehehehe :p
Sb tu sha prefer tutup mulut md senyum takla nmpk gigi kapakuw uhu.

shikeen said...

walaupun reti na pegang camera...
lawa gak gambar haku tangkap tuh kann~~
;p

*wink wink~~*

Shahira said...

credit to u cyg :)