Pages

Tuesday, January 18, 2011

first of us


hye selamat malam bloggers and readers. peh macam dah lama kan tak update blog ni. seperti yang korang tau, weekend lepas saya telah pergi ke Bangi untuk menghadiri majlis perkahwinan kawan baik saya iaitu Wahid; salah seorang member skunks huhuhu. orang yang paling ganas dan suara nyaring itulah dia yang berkahwin dahulu. congrats yang! sini ada beberapa snapshot yang sempat saya ambil. tak lawa pun uhu tuan punya badan pun sendiri tak puas hati aihhhh.

nak fikir pun segan lak nak ambil lebih-lebih daripada OP beliau wakakakakaka. saya pula memakai baju kebaya dengan wedges okay wedges yang berapa inci entahhhh (-_-)'' uhu first time lak tu pakai adoiyaii mujur selesa dan ehe setakat ni tak jatuh lagi lah ;pp saya upload gambar wedding dahulu, nanti update later dengan gambar kami sepanjang 2 hari bermastautin dari Kuantan-Bangi-Shah Alam. trip yang sangat enjoy even penat sampai sekarang tak hilang lagi huk.

****

Event: Reception of Wahida & Annur
Venue: Bangi Golf Club House, Bangi
Time: 130pm - 330pm











****

tadaaaaaa
tidak dilupakan tuan punya blog pun mahu juga
satu gambar pun jadi
(--'')

wowww serba ungu gituw
padahal baju konvo huhuhuhu
T_______T


later update our trip!


xoxo



happy newlyweds!

8 COMMENTS:

ishiko said...

unggu!!! i loooiikke~
wauuw... weddg dye mcm fairy tale

Shahira said...

ahaks tau xpe.
cantek sgt pelamin!!

Nina Aman said...

hi sha!~
sonoknye dh abeh master..
anyway,kamu kurus...jeles hokayyyyy!!! =P what's ur secret??

Dya said...

cantekk giler pelamin.. XD

faRa_diLa said...

warna baju pengantin tak boleh imagine la.huhu.

Shahira said...

aha rahsianya?
makan hati :D :D :D

Shahira said...

mmg cantik woo great combination!!!

Shahira said...

aha fara.
tu kaler silver/grey.
mmg lawaaaa :D