Pages

Sunday, January 23, 2011

journey to the west


hai semua. ini entry dalam bentuk draft. punya lah pemalas nak update blog. entah lah takde mood nak ngadap laptop yang aihhhhh gegar sana gegar sini. kalau gwa kaya dah lama kena baling kat dinding tapi masalahnya gwa bukan kaya pun. kayap adelerrrr muahahahahahaha ;pp lawak tak? sungguh tidak lawak. macam malas nak cerita detail. layan gambar je lah ek zasss~~ gambar di mana ada muka saya itu bermakna saya bukan photographer nya huhuhuhu. emm bf Cik Esah yang tukang tangkap nya so huuu redha je lah (-_-)''

pastu masa jenjalan kat The Curve pun saya tak bawa my D90 sebab macam poyosssss je gantung DSLR ke shopping mall. haku pun naik segan. just using my DSLR for event and function only ehe ;pp gambar saya ke iCity pun takde tsk. ada kat hp seseorang. entah bila dapat saya pun tatau uhu. so layankan jelah gambar. camwhored je lebih sebab masing-masing dah lama tak berjumpa kan. lebih pada setahun sekali you olsssss T________________T''

****

Bangi
15 Januari 2011

mereka pun blogger juga
Cik Hana & Cik Seyha
perempuan Malaya terakhir huhuhu

hidangan untuk tetamu
Nasi Beriyani tapi tak pasti Gam ke tak
hohohoho

sorry saya nak melantak dulu
penat kot!

Cik Esah serta bf beliau
dia ni pun blogger tapi aktif setahun sekali jek
;p

ini part wajib
sangat wajib!

skunks tak pernah complete since 2005
sob sob sob
(-_-)''

si pengantin skunks bersama hubby terchenta
terkedu sekejap apabila kat banner tulis WAHIDA
kiteorg called WAHID je
wakakakakakakaka

adik kat belakang tu memang tak boleh duduk diam
aihhhh.

apabila perut kenyang...
suka hati?
tak ini ekceli mau hilangkan ngantok teramat sangat
uhu.

kiri potpet kanan sudah ready
hahahaha spoil btol!

pose sebegini harus dibuat
baru havoc taklah skema semacam jek
(--'')

another one!

jom sesama tunjuk kat si pengantin
kurang pasti apakah motif kami
huhuhuhuhu

baru dapat bergambar solo dengan pengantin
ehem ambil berkat ke Cik Sha?
awwwww~~

teknik mulut ikan macam sudah sebati dalam dirikuw
ahaks!

ini sangkar burung
kata Cik Esah
:P

bergambar sekejap kat hallway sebelum balik

a great combination of purple & pink
right?

adoiii tak center laa lak
camno ni abang photographer oiiiii?

mendapat souvenir khas hihihi
tengkiu makcik!
saya tau makcik tak ingat dah kat saya
yang selalu menempel kat rumah dan dapat makan free
;pp

tak dapat naik dapat bergambar pun jadilaaaaaa

ermmm nampak gemok di situ
ilusi ilusi!!

waaaaaa ini sudah lebih!
nampak sangat baju kebaya sudah longgar kan?
tsk.

okay last pose
bye!

****

Shah Alam - USJ - Damansara

Empire Shopping Gallery
sempat dinner je kat sini
sweet memory awww~
jenjalan maybe kemudian kot?
hohoho entah bila
(--'')

camwhore depan Ikano Power Centre
setengah jam kot haaa emak cari parking kat Ikea
tapi tak pergi pun jenjalan di dalam Ikea
bongok tak?
;pp

lunch McD
sedih ah kat sini takde Burger King
nak bersua muka sekali setahun pun susah!
itu lah kaw masa kat JB tamau lak makan!

dan....
detik perpisahan
uhu benci!

bye bye Shah Alam
ada masa ketemu lagi
:D


xoxo



nak buat lagi roadtrip!

2 COMMENTS:

sAI+0+ said...

comment aku ada series :
maapkan incik bf i ye.. tangan x bedung, amik gambo gegar2...
i bizi la.. xdan nak pkir isi2 blog.. sebab tu update stahun skali.. :-P
aku pon terkedu tgok banner die tuli wahida... kahkahkah...
weh... nnt datang la shah alam lg..

Shahira said...

Hohoho ko laa dtg kontan lak yangss :)