Pages

Sunday, January 23, 2011

something new in January


heyyo! sudah lama tak update blog. erk haritu? itu bab emosi ini bab fesyen ngeh ngeh ngeh. nanti nak update pasal trip to Bangi-Shah Alam tapi itul later :D :D :D laptop sekarang macam hampagas. more than that. memula gegar-gegar sedikit. pastu satu screen. pastu keluar kaler hijau. ini tunggu masa nak blank je kot T____________T'' uhu kena hantar repair ASAP!

saya nak update pasal entry yang lebih kepada syok sendiri. something new in January. ekceli lagi bermakna kot saya rasa apabila saya membeli something dengan hasil titik peluh sendiri. baru tahu nilai harga duit sob sob sob. saya telah berazam untuk stop shopping baju dan hasilnya tadaaaaa mana ada shopping ngeh ngeh ngeh ;pp sekarang lebih fokus kepada aksesori dan beg wtf? sama je kan? (--'')

****

lilitan shawl yang terbaru
bereksperimentasi dengan muka sendiri
macam okay
:D

jangan tertipu dengan ketembaman muka
tak tembam pun!
sob sob sob
makin surut adelahhhhh

****

semakin menyukai baju berwarna putih?
takpe takpe new style in daa house
for the first time wearing wedges 3inch and a half?
;p

shawl: lustfulluv.blogspot.com
shades: Forever21
white flower ring: from Ikano Power Centre
the owl necklace: from Ikano Power Centre
white cropped waist dress: Padini Authentic
black long sleeve cardigan: PDI
light blue skinny jeans: Ladylegs from Brands Outlet
black hobo handbag: Roxy
purple skinny belt: Quincy Acc. from Brands Outlet
dark chocolate wedges: Vincci

****

hasil tangkapan paling memuaskan nafsu eh silap hati
semasa trip ke Bangi-Shah Alam
no more baju tawwwww
;pp

RM10
white flower ring
from Ikano Power Centre

RM19
the owl necklace
from Ikano Power Centre

RM19
the peacock feather necklace
from The Curve

and...

keychain from London
someone special gave it to me
totally love it
:)

****

remember that I have a handbag wish list
nampak gayanya kena postponed sebab...
wajib lah kumpul duit untuk kahwin you olssss
tapi dengan siapa?
sobs.

RM1500
Marc by Marc Jacobs Classic Q Hillier Hobo

maka tidak tahan matakuw melihat kecantikkannya
semasa kat The Curve ternampak handbag ini
terus minta SA call branch kat Kuantan
tanya ada ke tak handbag ini kat sana
ADA!
:P

RM159
Seed from Padini Concept Store
terima kasih di atas staff purchase 40% maka
dapatlah dengan harga RM96
totally worth buying!
sama kan????

****

tidak dilupakan juga kepada gajet
gajet oh gajet
nak pakai iPhone tak mampu
so pakai iPod jelaaaaa

RM15
silicon casing
cari kaler ungu takde
sedih tawww mak!

loved them!


hehehehe tu je update kali ini
esok okay next update!
mau minum milo pastu tidur!
goodnite
:)


xoxo



hidup wajib happy

8 COMMENTS:

:: LaRa MaYa :: said...

luv u too cik sha....he2..

Shahira said...

:D :D :D

nurayunni said...

comel2..:P

Drunbella Khoo said...

2011, i dah berjaya stop shopping 100%
ekekeke.
sebab duit i banyak dihabiskan kat loewy.
=_='

RoseHana said...

dia pki cover biru!!!hehe

Shahira said...

saya comel?
:PP

wahhh baguihhh naa cik bella tak shopping huhuhu.
saya tak boley tahan.

apesal lak dgn kaler biru tu cyg?

sAI+0+ said...

luv you three four five six seven eight nine ten bla bla bla bla bla...

Anonymous said...

awak pkai ape pon smua ok+cantik..u are so cute.. :))