Pages

Monday, January 10, 2011

ini entry tiada gambar


hai semua selamat pagi diucapkan kepada readers & bloggers. kepada sesiapa yang nak tidur dah tu tapi sempat ber blogwalking itu, diucapkan selamat malam ehe tetiba nak selit lagu Faizal Tahir kan Sha? seriously saya tak kisah pun siapa yang menang atau tak menang tapi struggle minta tukar shift pagi sebab AJL punya pasal. iyolah tahun lepas tengok thru streaming kat Jepun. tak puas even tak tersekat-sekat. nak puas tengok kat televisyen lah kan. ye dop? uhu melalut jap.

ahaaaaa hari ini penuh kot status kengkawan cakap pasal AJL. bagi saya biasa je. congrats to the winners. saya pertama kali kot baru dengar lagu Yuna - Cinta Sempurna, Faizal Tahir - Selamat Malam *tertidur semasa beliau nyanyi lagu Hanyut so saya tatau lagu tu camne wakakakaka* and then not forget to the ultimate winner of AJL iaitu Ana Raffali - Tolong Ingatkan Aku, tu pun baru first time dengar wahahahahaha. sorry lah emak tak dengar sangat lagu melayu ni. depends kat telinga ai jek nak dengar yang mana muahahahahaha cis mau kena buang negara nihhhh ;pp

ni baru sempat nak update sekejap je sebab minggu yang busy nak mampos. dahla tadi macam "hari kesalahan dan blur sedunia" sebab semua benda yang saya buat tak kena. dengan staff buat perangai heee tension emak tawww. pastuh dengan pening kepala sesangat akibat terlebih kick daripada penangan white coffee *ye meh atau kau saja membuat onar* uhu pape jelah pasni saya takkan order dah white coffee! benci benci tapi kick weh! terbaik! kalah teh ais dan latte muehehehehehe. kafein dihatikuw :P

saya lately ini banyak berfikir. nak buat sesuatu atas dasar apa? minat atau keperluan? masing-masing ada pro dan kontra right? if saya teruskan apa yang saya minat, saya rasa itu tidak adil lak bagi diri sendiri. kalau teruskan atas dasar keperluan, kepuasan itu takde lak. adoi poning kepalo den ni haaa. dalam otak ni fikir camni jek: berhenti kerja dan cari pengalaman dalam photography huuuuu berani kaw Sha? berani kaw? berani atau tidak itu tolak ke tepi. apa yang pasti itu terlintas di fikiran saya sekarang. humm just go with the flow lah ek *ayat cliche*

saya tak boleh nak menepek lelama kat blog ini nanti kerja edit gambar client tidak terjalan. esok sudah nak bagi CD kat dia. harap-harap pasnih dapat job yang best-best lagi, kumpul duit, jual lens, beli speelite dan wide lens idaman atas usaha diri sendiri. apa yang pasti, rezeki itu Allah sudah tentukan. Wallahualam... ehe terkesima lak ayat. happy Monday blues everyone!


xoxo



tak lama lagi bulan Februari
eh tetiba?
;p

0 COMMENTS: