Pages

Tuesday, June 14, 2011

currently, busy


my first attempt for an outdoor photoshoot
aish tatau lah cantik ke tak
huhu

currently busy like super duper bee. ratu lebah pun tak busy camni. mak aku pun tak busy camni hihi yelah dia kerja cikgu so masa untuk beliau bergumbira sudah pun habis =p banyak nak membebel tapi nanti lah update. maybe esok hehehe. saya sajikan dengan gambar post-wedding petang tadi. first time wehhhh meniarap nak ambil the best shoot aishhh tu belum lagi bertepuk tampar dengan nyamuk Aedes. ades nyamuk dah salah darah sebab darah aku bukan manis pun =p

goodnite!


xoxo



happiness is always yours

2 COMMENTS:

faRa_diLa said...

nice pic.

kesian nyamuk aedes tu. hahaha.

Shahira said...

tq huhu.