Pages

Sunday, June 5, 2011

kepada sesiapa yang nak terasa #1


I think that is you

pelik dan hairan. kenapa baru sekarang eh nak minta maaf? baru nak sedar diri ke punca sebenar daripada kesalahan bodoh diri sendiri *sorry for the harsh words* but I think you took an action without think the consequences at first. Tuhan dah bagi otak suruh guna bukan simpan peram dalam kepala okay? lain kali cakap guna otak bukan guna emosi dan setan-setan yang ganggu kau masa tu.

sorry to say, I never forgive you what you have done to me. the damages? toksah cakap lah. it is too late to apologize. pergi cari balik lirik OneRepublic -Apologize. ini siaran secara langsung kan? boleh tuju lagu? lagu ini aku tujukan khas untuk kau. semoga selamat pulang balik sebagai seorang manusia yang ada matlamat hidup. nak cakap lebih tak guna. diri sendiri lebih tahu pasal diri sendiri. and toksah dok koya sangat lah. menyampah. sampai hari ini aku still menyampah kat kau. sebab? I am still holding grudge.

senang je cakap nak minta maaf
tapi orang yang terkena tu susah nak maafkan
harga kemaafan aku sangat tinggi nilainya
daripada kerosakan yang kau dah buat
dan kau tak layak nak dapat kemaafan daripada aku
kalau nak dapat pun
tunggu aku ikhlas
tak pepasal aku emo pepagi ni


xoxo


teringat kau je buat aku loya anak tekak

3 COMMENTS:

RoseHana said...

kalu loya baik ko makan kismis banyak2..bagi manis sket..leh tmbah manis kt muke..hehe..toksah igt seth tan tu sgt..hehe..(seth-tan) hihi

soffea said...

sha :) suke entry ini. and also all those words n sentences. and i'm totally agreed when u said, "harga kemaafan aku sangat tinggi nilainya
daripada kerosakan yang kau dah buat
dan kau tak layak nak dapat kemaafan daripada aku
kalau nak dapat pun
tunggu aku ikhlas"


betul :) tggu ikhlas, dah dpt lepas sume, baru boleh maafkan.

.:: kecikgnome ::. said...

garangnye sha..;p
tapi mmg patot laa..kite da tanggung sakit..2-3 hari pastu baru nak maaf2..susah aa skit.. ;)