Pages

Thursday, June 2, 2011

penutup reviu wayang :'D


mengada-ngada tak saya letak caption camni?
lagak busy macam CEO
takpe saya kan sayang company
wahahahaha
=p

hye bloggers and readers. sekejap je pun nak update nih. pasni tatau nak buat apa, maybe edit sket my curriculum vitae and cover letter. jenuh gak nak tunggu teh ais daripada Abah huhuhu selamat duit poket aku (--'') semalam baru je dapat gaji tapi setelah dihitung tolak tambah fuuu tinggal beberapa sen je untuk saya survive selama 30 hari. thanks. duit sukar dicari tapi senang untuk dicari. maka janganlah kita runsing sangat fikir pasal duit. tak kemana pun. kau fikir sampai migrain pun still dalam wallet seposen tu tak gerak-gerak *erk bukan merujuk pada diri sendiri*

Alhamdulillah ehm perlu ke? perlu lah kot sebab still ada masa memanjakan diri merelaks kan diri hahahaha ayat ntah pape T______T'' okay okay. saya sempat juga tonton 2 movie dalam masa 7 hari, kot. btw saya ini memang kaki wayang. kalau bagi DVD or softcopy tu layan ah juga tapi aihhhh boleh mengantuk! hari tu struggle beli tiga DVD u olllsss hahaha semangat jitu membara. try ah tengok Red Riding Hood ya Allah mengantuk nak mampos! jalan cerita boleh tahan tapi fuuu damn you mata nak katup je kerja. selamat gak akhirnya khatam =p and then I Am Number Four! weehuuuuu tak sia-sia babe sebab cerita tu sangat best okay! one thing sebab producer cerita tu ialah Michael Bay, producer Transformers heee can't wait!

oh kamu jangan tatau saya peminat JB
but not die hard fan wannabe
because he is talented person
if not, Usher takkan ambil dia okay?
Never Say Never is a very good movie, btw
:D

****

dan semalam saya menonton filem ini

Karak
orang ramai cakap tak best
memang tak best pun sebab ending cliche so bla bla bla
bla bla bla bla tadaaaa =p
tapi pengisiannya memang buat saya terfikir dan sedar diri
ayat Kursi jangan setakat hafal je tapi fahamkan!
dan solat 5 waktu jangan tinggal
sekian tazkirah pendek daripada saya
hehe

hari tu siap tengok 3D lagi tauuuuuu

Kungfu Panda 2
Po sangat awesome!!!
hehehehe kengkawan cakap saya comel cute macam panda
especially mata
dan apabila lapar
sebab panda ini kalau lapar dia akan emo
begitu jua dengan tuan punya blog
=p

hehehe tu je review filem untuk kali ini. orang cakap Nur Kasih best. sorry gua tak layan ah cerita tu. kat TV3 pun tak tertengok. kat TV9 yang ulangan pun tak tertengok. ini kan pula dalam wayang. sebab apa eh tak suka? maybe dengan pelakon kot. hmm kurang gemar pelakon yang macam tu actually. berlakon jadi orang bebaik tapi kat luar (--'') so penghayatan watak kat situ kurang menjadi, kot? takpun tunggu dapat hidayah. derr, macam lah kau tu alim sangat eh Sha? sekian, selamat malam!


xoxo



tunggu X-Men lak!
Pirates pun tak tertengok lagi
hu.

4 COMMENTS:

faRa_diLa said...

fara dah sebulan tak tengok wayang!!!

heh heh heh, tu mst dvd harammm tu. hahahaha.

♛ LORD ZARA 札拉 ♛ said...

duit sukar dicari tapi senang untuk dicari.

uit, aku blur ayat ni~

XD

dd.hasnidar said...

betul la,pendapat yg sama utk citer Nur Kasih.

tak suka sebab berlakon ala ala baik walaupun hakikatnya tak & bukan muhrim.bukan la nak kata kita alim ye tak?..gaya cerita keislaman tp lakonan tu dah sampai peluk2..nampak sgt weird di situ.pehh...

Shahira said...

fara: opkos ah yg pirates je =p

zara: haha aku pon pening! =p

sis dd: heeee heeee tau xpe. saya tak heran pun if ckp sinematografi lawa apekebende ntah cite islamik bla bla boleh blah =p