Pages

Monday, July 4, 2011

entri macam bosan jek


hye assalamualaikum to all readers and bloggers. hari ini hari Isnin so macam biasa off day bagi saya! huuu dah lama tak update. just buka and scroll down jek. sebabnya? saya full shift woo daripada hari Khamis sampai Ahad T________T'' so macam mana lah kan tak pengsan pas balik kerja hukhuk. tilam katil yang sangat empuk terus panggil-panggil hihi. macam semalam je, surf tenet atas katil sambil tersengguk-sengguk hmm apa lagi tutup laptop and then kroihhhh kroihhh.

pagi tadi berhajat nak pergi bank. macam biasa settle things like my loan and then my investment, update buku bank etc tapi kan bangun dalam pukul 11pg lebey tu huhuhuhu bunyi guruh berkumandang di udara apa lagi tarik balik comferter ke badan dan sambung tidur kahkahkahkah!!! tapi tak gak tidur nyenyak. still ada orang call, orang sms (--'') pastu dengan Emak kejut bangun tidur suh masak nasi, goreng telur huuu baiklah!

macam dah lama kan tak update pasal movie. hee saya sempat khatam empat movies dalam bulan Jun. yang blockbuster pun berapa kerat je kan? tu belum lagi khatam dvd baru beli. tiga lak tuh. movie yang tak sempat nak tengok dan takde tayang kat Kuantan sobs. 127 Hours, Just Go With It dan Life As We Know It. bila entah nak tengok T___________T''

X-Men : First Class
orang ramai cakap tak best tapi best jek
action kurang sebab banyak drama
kalau korang perasan banyak movie macam ni
kalau main trilogi camnih
hu.

Super 8
tiket paling mahal pernah beli kat Kuantan RM12
damn!
takpe cerita best gak ah tapi still orang cakap tak best
wakakakaka enjoy je selagi bukan cerita bodoh

KL Gangster
hoh ini bosan weh bosannnnnnnnn!
yang best pun scene sepak terajang pukul tumbuk je
plot cerita?
hampagas la jawapnya...
hairan camne leh capai RM11j
lupa lak aku salah sorang yang tukang tengok
T_T''

Green Lantern
orang selalu cakap expect the unexpected
ingatkan cerita ini memang bosan sebab komik Marvel
like the others superhero but it is turned to the other around
superb okay superb!!!
hoho tak sangka kuasanya macam tu
:D

****

ini adalah filem yang paling ditunggu-tunggu sejak tahun 2009

"The greatest weakness of most humans is their hesitancy to tell
others how they love them while they are alive"
- Optimus Prime

Transformers 3 : Dark of the Moon
best weh bestttttttttttt!!!!
hari tu tengok 3D nanti nak tengok 2D lak
wuhuhuhu suara Optimus Prime sangat seksi gituw
saya memang minat since kecik lagi tau
siap ada baju dan gundam gituw
hihi

****

saya tatau lah nape dan kenapa minggu lepas macam begitu cintakan gula. dem! nasi tak makan tapi dok asyik melangut dengan makanan manis huhu gila. mesti tahap glukosa naik (--'') hari Sabtu minum Starbucks huhu mementang lah duit gaji dah masuk tulahhh kerjanya belanja jek sampai lupa diri. saya jarang spend duit ke arah makanan apetah lagi yang memahal tapi entah lah kenapa saya senang je hulur duit nak belanja merasa makanan mahal-mahal ni uhu.

ini adalah pertama kali saya beli Baskin Robbins using my own money. maybe sebab takleh blah dah tengok ice cream. sebelum ni lalu je depan kedai tapi huhu tak tertahan je terus terjah! pastu hari semalam, Ahad lak saya pekena root beer with float. tak dapat A&W pun takpe sebab sama jek rasanya pastu balik rumah sakit perut wu. pastu hari ini kan sedang molek lah nafsu makan sedang membesar terus menuju ke Tutti Frutti huhuhuhu adeh terbang duit. bye duit. datang lagi bulan depan eh (-_-)''

Baskin Robbins

Root beer with float

Tutti Frutti

p/s: minggu lepas nampak gemuk
minggu ini nampak kurus
=p


xoxo



:D

4 COMMENTS:

dd.hasnidar said...

series..nampak gambar bawah sekali tu la yg buat rasa cairrrrr sangat..

pehh.kena pergi tutti frutti time wallet penuh aka time gaji.

Shahira said...

huhuhu bestttttttttt ^_^

Anonymous said...

Actually Green Lantern is from DC Comics. The kind that brought us Superman, Batman, Green Arrow etc.

Shahira said...

hiks silap T_T