Pages

Thursday, July 14, 2011

from Shah Alam with love


mukadimah

Transformers : Dark of the Moon
tengok buat kali kedua tapi bukan 3D
first time tengok kat TGV Sunway Pyramid
kesimpulannya 3D lagi superb
maybe tengok buat kali ketiga
ngehngehngeh
=p

tapi kan korang jangan jealous tau...
*bukan pengikut Harry Potter tapi layankan aje*

Harry Potter : And the Deathly Hallows Part II
malam esok pukul 9mlm!
hihi terima kasih lah sebab belanja saya
kawan dari KL turun Kuantan
:D

****

hai korang. entry kali ini nak cerita from Shah Alam with love hikhik. tamau cerita pasal kerja. thought it was exciting yet boring because #ihatetoworkactually HAHA. tak sesia saya datang Shah Alam kali ini sebab dapat spent time masa dengan kawan from KMJ huhuhu. rasa macam dah jadi gathering bebudak KMJ lak (--'') sebab apa eh?

okay, firstly my accomodation saya ditaja oleh my bff from Skunks iaitu Cik Esah dan Cik Hana so hihi FOC je. menumpang di pangsapuri mereka. selamat duit aku daripada kena bayar duit hotel. beratus habis untuk transportation saja fuuuuuu. pastu dapat lak jumpa dengan my bff aka my practicum mate iaitu Cik Sheda. sudah 6 tahun woo tak jumpa! last masa habis matriks lahhh. teringat zaman dulu-dulu rebel turun Shah Alam without my parent's permission hahaha. rebel sungguh! merewang ke Midvalley sampailah melayan ice skating kat Sunway Pyramid. and then dapat jumpa dengan my bff gak iaitu Bob. hihi dia lah yang offer training session Arsenal tiket tu. rezeki saya kan? =p

dengan Cik Sheda
syukur lah kau dah tembam daripada keding
kahkahkah!

ini bukan jakun
pernah je pergi ke i-City tapi tak pernah tangkap gambar
huhuhuhu
:D

oh ya ini kat Dataran Shah Alam 2
bukan i-City
T_T''

****

yezza! bagaikan bulan jatuh ke riba! sebelum ini berangan gak nak pergi tapi apakan daya kerja pastu sudah tak terfikir lah kan. dan-dan je kena outstation ke Shah Alam for two days but still tak fikir langsung pasal Arsenal tour ni. alik-alik Cik Hana ada cerita pasal bola bla bla bla Arsenal bla bla huhuhu dia dapat pergi. cis! rezeki lah tu kan... tapi hihi tengok-tengok aku yang dapat pergi =p pity her sebab her bf tak dapat carikan tiket lebih sobsobsob. makan hati lah jawapnya huuuuu.

my friend offer his friend to his friend's ticket. ahaks. faham tak? means, kawan saya ni offer kawan dia punya kawan tiket lah. tapi untuk training session je. balun je ah asalkan dapat tengok live buat pertama kali. kawan dia tak dapat pergi sebab kerja so macam rugi je nak burn tiket tu so memang rezeki saya :) start pukul 7ptg tapi jem dasyat macam biasa. parking fullamak! tapi mujur dapat parking gak last-last huhuhu. biarpun tak kenal sangat dengan team Arsenal ni, biarpun tak dapat signature etc tapi dapat kenangan berharga hihi. dapat tengok Nasri dekat-dekat sebab duduk seat bawah *dengan harapan dapat salam lah kengkonon muahahahaha*

tapi sayang ah tak bawa mybaby D90
if not mesti gambar cantik
plus boleh guna telepoto lens
erghhh!

muka excited depan Stadium Bukit Jalil

sorry lah kualiti gambar kureng
almaklumlah guna hanset je
(-_-)''

tayang ticket free
muahahahahahaha!

picture never lied
yes I am very excited!
LOL!

training sudah start

Theo James Walcott
hensem!
=p

last pose sebelum balik
memang rasa aihh penat jugaklah
nguu~

penat tapi seronok
:D


xoxo



bilalah dapat masa macam ni lagi...

4 COMMENTS:

miss lily said...

huwaaa...jelesnya....kita yg kipasusahmati arsenal pun xpegi tahu...theo walcott mmg sgt handsome....

Shahira said...

heheheheh ni pn sha dpt mcm heee rezeki :D :D :D

RoseHana said...

kalu nk rase lagi...joint la ssu ke..hehehhee

Shahira said...

tak kuasa nyahhh =p