Pages

Friday, July 22, 2011

the healing process begins...


hye readers and bloggers. nothing much to write. still in the swing mood. upside down. unstabilized condition I guess HAHA pity me. the healing process is begins now. sekarang ni sudah genap seminggu. better than before. maybe. saya suka waktu stress sebab? dapat kurus! yeay! tapi timbang still 55kg maintain tuuuuuu. but my figure had changed a little bit. haaaa sebab? sebab sekarang saya jarang makan nasi. bukan on diet cuma selera tu hilang sekejap. makan sekali dalam 2 3 hari. tak menggigil pun badan sebab sudah biasa hehe =p

masa stress tak makan banyak pun tapi suka benda manis. ye lah jarang kot minum or makan. contoh macam air coke ke. hari tu tibai GCB McD dengan vanilla shake yummeh! sebelum tu minum Chocolate Cream Chip. aha coklat sangat bagus semasa stress. sebab bila kita makan, dapat reduce blood pressure :D bingo! sebab tulahhh coklat tidak menggemukkan! saya tak pernah pun anggap apabila makan kek, coklat, ais krim tu adalah sesuatu yang menggemukkan sebab jarang kot makan. sekali sekala pun ok ;)

erghh sudah start merepek. hmm selain makan benda manis, apa lagi ek? shopping! yeahhh shopping boleh release stress gak. buat saya happy. selain daripada poket kempis, happy. happy and happy. terima kasih kepada hati saya. nanti lah apabila ada masa dan mood yang sesuai saya akan update the story. hmm tetiba rindu T_T

tamau dahla taip
layan je gambar

Chocolate Cream Chip
my favourite

****

my work wear

all from Brands Outlet except shawl, inner & sandals
:D

close up without make up

all from Brands Outlet except shawl & indigo long blouse
:D

I just love polka dots
do you?

wearing Padini t-shirt
Caring from the heart is our logo
and always be mine
;(

after crying
haha what a loser!

all from Brands Outlet except shawl & inner
:D

the dress only from Brands Outlet
haha!
kepala besar!
makin kurus!

****

jom masuk bab shopping lak
orang cakap shopping therapy...

khaylaa.blogspot.com
El' Nadeen pashmina
RM20

thepoplook.com
Mustard Fanning Jersey Dress
RM69

JualanMegaUSA on the Facebook
Liz Claiborne Straw Crossbody Pink
RM190

dan dengan tidak sabarnyaaaa terus pakai
=p

hai slingbag raya!
^_^

hmm sorry if entry kali ini entah pape. memang pun. merepek banyak je. nanti lah saya update. sekarang tetiba takde mood. doakan saya cepat sembuh daripada penyakit ini. susah sangat nak cantum hati yang sudah pecah berderai, sekali lagi. saya nak hati baru. Allah boleh bagi tak?


xoxo



goodnite...

8 COMMENTS:

miss lily said...

best kan shopping kat thepoplook...cpt jer respond...hihihi....

Shahira said...

heheheh tu kakak sha yg tolong shoppingkan.
kte just scroll n pilih wee~~

miss lily said...

lily siap bookmark lg website dia...senang nak tgk...selalu jgk update...byk collection cantik2 dan cpt giler sold out...

Shahira said...

Nak kaler lain tp seme da sold out tup2 td tgk ade dress baru aihhh hahaha!

Dea said...

hehe..suke dot2 gak.. samela shawl belang2 purple tuh..:P

miss lily said...

sha, diorg mmg selalu update, dan mmg sgt cpt sold out...so kene alert la bila diorg update...hehehe....

Anonymous said...

hi, ur skin sgt cantek! pakai skincare ape? :D

Shahira said...

haa tgk link ni hihi.

http://sha-suka-latte.blogspot.com/2010/08/kulit-muka-baru.html

:D