Pages

Tuesday, July 12, 2011

siaran langsung dari Shah Alam


hye selamat pagi buat readers dan bloggers. saya sekarang selamat bersiaran langsung dari Shah Alam ngehngeh. pinjam pc kawan jap nak update blog. rasa macam dah lama tak update. eh saya buat apa kat sini? haa bukan untuk berpoya-poya tauuu, kita datang sebab urusan kerja. kena outstation kat sini dua hari. ekceli ada product briefing kat HQ Padini, Glenmarie. so setiap outlet yang ada kat Semenanjung Malaysia ni wajib datang untuk tengok keluaran terbaru bagi bulan Julai sampai September.

ini kali kedua pergi meeting kat sini. first time pergi hujung bulan Mac aritu. kan saya ada buat entry special pasal product briefing. adess ai tengok contoh baju u olss tak sabau rasa nak shopping T_________T fuuuuuu shopping shopping shopping! dulu nak buat feedback takut-takut je tapi sekarang steady jek ngehngehngeh (--'') selamat sampai di KL since Ahad malam lagi. pas habis kerja pukul 630ptg, tunggu bas dengan Cik Hana pukul 730ptg. sampai kat Pekeliling dalam pukul 11mlm gak ah pastu ambil LRT ke Masjid Jamek pastu tukar Putra ke Kelana Jaya. fuhhhhhhh dah lama tak travel cenggini. rindu gak humm... masa zaman duk kat UKM tu tak habis-habis cursing pastu sekarang ni rindu fuuuu #hateworkinglifeactually

tadi dengar product briefing pasal ladies dept. esok men lak. start pukul 10pg huhuhu best gila until 1pm pastu freedom is mine! =p kebetulan esok lak my replacement day since my off day hari Isnin hihi apa lagi jenjalan ah :D tadi dapat gak jumpa dengan my best buddy, Cik Sheda setelah 6 tahun tak jumpa wehhh since habis matriks (-_-)'' first thing kitaorang buat tadi adalah menjerit dalam kereta hahahahaha excited tak ingat dunia! pastu duk lepak kat cafe ni dan berborak-borak-borak #ofcourselahaboutguysHAHA really missed her. tak cukup korum actually. kalau ada sepasang lagi kaki, Cik Naim barulah cukup kaki gossip muahahahaha T_T''

kenapa saya mesti bersin sekarang? kenapa saya mesti selsema sekarang? humm saya telah belajar satu perkara. if Tuhan tak benarkan perkara yang dirancang tu terjadi, mesti takkan menjadi. dua kali kot plan nak turun Ipoh untuk jumpa dengan Abi tapi ada je benda yang menghalang hmpphhh. just hope to see him one day buat I don't know when :| esok harap-harap plan lain menjadi lah kan huhu. seronok berangan dahni :D :D :D apa dia? tunggu if jadi mesti reveal punya =p okay gotta go. nak solat pastu kroihhh kroihhhh. sweet dream u olsss ;)


xoxo



benci selsema!

3 COMMENTS:

ishiko said...

hah, lama tak jenguk sha^^

Dea said...

sis, nape lma dh xletak pic with ur outfit... hehe.. love ur stylesss..!!

Shahira said...

hye ishiko!

hye dea!
huhu suka ke tgk?
nanti sis post one day insya allah.