Pages

Tuesday, July 26, 2011

rejuvenate week is over now


I just love Kuantan
Kuantan de Palma City
home sweet home

hye dear friends, bloggers and readers. now live from Shah Alam, again. hiks. sudah macam jadi rumah kedua dah kat sini hoho. sesekali datang hang out with good friends pun okay je. taklah lemau sangat if tak keluar dari Kuantan, right? untuk bekerja di sini? hell no way. biar lah orang nak cakap Kuantan tu boring nak mampos ke ape kan yang penting peaceful life I had there. ish. tak boleh tahan lah dengan traffic condition here. if sesat tu boleh adapt lagi. tapi when it comes to traffic jam phew~ alamatnya pahala tak tertambah-tambah nilai langsung. means mulut ni memang ringan je nak cakap WTF hehehehe =p

nak pergi kerja jem strawberry. nak balik kerja jem pineapple lak. siapa je tahan? my friend yang baru kerja berapa bulan kat sini pun boleh tahan gak la mulut dia cursing & babbling hahahaha padan muka ;p baru kaw tahu haaa betapa azabnya nak encounter with Malaysian people yang drive ni. eh terbebel yang benda lain lak. bas saya pukul 8mlm nanti from Shah Alam. nanti update with my activities here. hang out, lepak, movie, gossip, shopping, jenjalan. WOW! Imma in heaven now hiks. get surrounding with old friends seriously memang buat saya happy. thanks guys. you are the best XD


xoxo



bye bye!

0 COMMENTS: