Pages

Thursday, July 14, 2011

my work wear


hye readers and bloggers. rasa macam sudah agak lama tak post pasal outfit hihi. entry kali ini nak post pasal baju kerja saya. yes! sejak naik pangkat ni saya boleh pakai normal attire for my work wear. tapi tak semua baju boleh pakai. just baju yang dibeli dari kedai sendiri. tapi ada gak pakai baju lain tapi mesti dari Padini hohoho. mujur sebelum ni sudah banyak duit aku laburkan tauuuu =p nasib baik boleh pakai if not Emak before this memang sudah bising sebab beli je reti tapi pakai tak (--'')

nampak tak saya pakai eyeliner?
memang buat mata jadi bulat betol
kalah panda!

camwhoring dalam fitting room wakakakaka =p
polka dots cardigan : Mirror, Brands Outlet
white cropped dress : Padini Authentic
grey ultra skinny jeans : Seed

ni pun dalam fitting room gak huhuhu =p
black cardigan : Romp
black-purple floral dress : Downtown, Brands Outlet
purple skinny belt : Quincy, Brands Outlet
black jeggings : Levi's


nanti nak update ceritera semasa di Shah Alam
:D


xoxo



blur nak pakai baju apa esok
T_T

4 COMMENTS:

Dea said...

sis, salu beli on9 tak??.. :)

Shahira said...

dulu laa rajin tp mostly da jual balik hahahah.
skg ni lebey suka shopping kat kedai.
nape?

MiYOKO SuKi said...

nice!!

suka black n white ke

Shahira said...

lawa lak combination tu kak :)