Pages

Monday, August 29, 2011

feel blessed!


hye assalamualaikum to all bloggers, readers and friends. today is officially a Mondayyyyyyyyy! yeah it is Monday so it is my holidayayayayaya ^_^ esok insya Allah raya. wow how time flies? cepat betei hampir sebulan kita sudah berpuasa dan bakal meraikannya. saya? syukur Alhamdulillah dapat cuti masa raya pertama. tu pun okay je. kerja pun okay je tak kisah sebab tak balik kampung pun. memang beraya kat Kuantan je.

rasa macam bulan Ramadhan kali ini murah rezeki. even dugaan amat berat berlaku pada bulan ini tapi redha jelah. sure ada sebab. sure ada hikmah. Allah je yang Maha Mengetahui. Alhamdulillah, again. semoga pintu rezeki terbuka luas untuk seisi keluarga saya. kedai saya pun sudah pecah rekod. baguihhh amat! target RM605k untuk bulan ini tapi rasa sekarang almost RM700k. so komisen mesti gempak habis hihi #buat_payment_Honda kah kah kah!!!

tadi selepas kerja sempat hang out with 2 my besties since high school. seorang tu cikgu, mengajar kat hujung dunia iaitu Sabak Bernam. nama beliau Cikgu Diela :) seorang lagi tengah further study kat Uitm, pensyarah kat UMK #hidup_kelate hahahaha!!! nama beliau Cik Hana. bagus lah dua-dua kawan saya menjadi seorang pendidik. saya je yang tiada perasaan hoho.

rasa macam takde feel je nak update blog pepagi buta ni. esok lah kot baru datang mood. esok misi mencari kain kat Kamdar. entah pape kawan aku seorang ni. orang dah siap baju raya semua dia jenis baru nak mencari aihhhhhhhh. sabo jelah ^_^

aku sayang korang sesangat
really appreciated our friendship since 12 years ago
ily!







till then!


xoxo


nak makan lontong!

3 COMMENTS:

Encik Psychopath said...

friendship never end.

Drunbella Khoo said...

selamat hari raya cik sha.
^;^

Shahira said...

yup never ends!

hee selamat hari raya too cik bella!