Pages

Tuesday, August 9, 2011

on being silent treatment


my latest picture
my first ever trial wearing inner with floral shawl
kinda weirddddddddddddddd you know?
=p

hye bloggers and readers. dah lama kan saya tak update story about my life. nanti lah hold dulu. still takde mood nak menulis dan bercerita at the same time hehehehehe. yeah, based on my post entry atas tu, I am single back for real HAHA pathetic me. right? kinda pathetic. dulu la rasa camtu. sekarang ni biasa-biasa je. bak kata orang live life to the fullest. ceh.

tadi keluar dengan partner dalam photography. ponteng terawih kehkehkeh. mujur Abah tak marah =p kami tengah design custom album sebanyak 40 page kot. takpun 30. lupa dah. hiks. best woo. hari ini hari best bagi saya. rasa macam smooth je according to the plan. tapi terserempak dengan si dia tapi mujur tak perasan. aihhhhh. tapi feeling biasa-biasa je. takde simpan pape dah... amin :D

pastu berjaya jual lens telepoto 70-300mm dan prime lens 50mm. kaaaching!!! RM1450 dalam poket sekarang hehehehehe. rasa macam nak jual gak 18-105mm tapi tatau lagi. tengok dulu if ada buyer. yeay!! nak beli lens idaman 85mm hihihi syukur alhamdulillah! rasa macam nak re-branding balik shahira.photography. teringin lak nak buat custom album pas belajar tadi. senang je hehehe. kena fikir pakej bajet yang sesuai untuk bakal pengantin yang mempunyai bajet terhad untuk wedding pictures. insya Allah, dalam perancangan tapi belum lagi hitam putihnya. sekadar merancang...

saya sebenarnya kecewa dengan diri sendiri...
kecewa dengan photography...
hobi yang saya minat selama ini...
aihhhhh...

maybe berhenti sekejap kot?
itu lebih baik bukan?
:)

semoga Allah permudahkan segalanya


xoxo


I believe in Qada' & Qadar

6 COMMENTS:

MiYOKO SuKi said...

back to single??

sorry to hear that..hope u sabar n kuat ye...

miss lily said...

jgn berhenti phoyograpy...suka tgk gmbr sha amik...cantik dan simple...

Shahira said...

hmm insya allah :)

fara said...

ha fara pun ada that floral shawl. tp the other colour la.. yg wrna coklat tu. hehe

Shahira said...

shawl BO ni cantik2 kan?
hihi ada lagi 2 helai tak pakai :)

fara said...

ha'ah cantik..black pashmina plg best. sbb selesa..fara ada 3 helai tak pki lg.. huk3.