Pages

Tuesday, August 23, 2011

things that made me happy


hye and assalamualaikum to all bloggers and readers. just nak sharing things that made me happy today errr actually it was yesterday :D :D :D first, saya sudah dapat perfume baru, DKNY Be Delicious - Fresh Blossom. waaaa bau sangat-sangat best ^_^ masa nak pergi redeem ni, kena try semua bau perfume yang BonusLink bagi untuk redeem such as Armani Diamond, Hugo Boss Orange, Lacoste Pink and apebende lagi ntah bau tapi ngehhhhhh bau ini sangat mentarik hidung =p serious sangat fresh dan rasa autumn gitewww hehehehehe. dulu Emak yang redeem, now it is my turn. kesian lak kat Abah gua memandangkan he is the biggest contributor here tapi takleh redeem pape pon wakakakaka. next time okay? :P

finally!
I got a free perfume
perfume raya lah katakan
ngehhhhhhhhhhh
=p

****

pastuhhhh pastuhhhh nak sharing satu benda lagi. custom album! yeayyyyyyyy! this is my first personal touch buat custom album for my client. saya nak ucapkan terima kasih bebanyak kat my partner yang sanggup bersengkang mata edit custom album ni. haaaaa. ini special price punya saya akan bagi kat my future clients. minimum 40 pages, 15'' x 11'' including leather material softcover. jangan memain, cover pun sudah kulit. kelas gitewww. dulu saya tak reti nak design custom album tapi sekarang pandai laaa juga. orang cakap kena belajar kan? hehehehe so insya Allah tahun depan, 2012 saya akan keluarkan pakej baru iaitu sekali dengan custom album. Alhamdulillah rezeki ada di mana-mana sahaja asalkan kita pandai mencari dan tidak lupa bersyukur :)

cover depan

pembuka bicara

masa mekap
gambar macam gelap sedikit
biasalah first trial
so learn from mistakes okay

masa akad nikah

inipun masa akad nikah

bermain-main dengan bunga huhuhu

masa resepsi
page belakang sekali

bangga!
sebab ada my brand
shahira.photography
pasni sudah boleh letak no. hp dan lesen biz
insya Allah in planning
:)

cover belakang
sekali dengan leather softcover


itu saja
^_^


xoxo



happy!

6 COMMENTS:

''bidadariSIDIA'' said...

assalam kak shahira,heee.
kite nak tanye,akak amek tempahan untuk buat custom album sahaje?
kite bg gambar,so kak shahira buat album,boleh ke ?
boleh tahu harga ?

Cetul^ La La said...

wow!!! chantek :)

Shahira said...

Wassalam :)
Boleh tp kena tgk harga pasaran berapa.
Tp less than RM600 if nak buat design yg sama.
Skg ni saya just amik upah utk design n anta printing.
Kualiti superb jgn risau.

Shahira said...

Tq :)

si Bella Bilot said...

wahhhh bestnya dah de brand sendirik. agak2 4 5 thun lg still wat job ni x? hik3.

Shahira said...

buat je kot if ms tu still single hahahahhahahaha.