Pages

Thursday, August 4, 2011

men-tutti frutti


pada malam Khamis yang hangat dan panas. serius kami kepanasan setelah berbuka puasa. meskipun di dalam shopping mall yang terkenal dengan kesejukan aircond takleh blah still, rasa panaihhhhhhhhh! maka... saya mencadangkan kat my staffs "weh jom Tutti Frutti pas kerja?" kita layan dessert huhuhu. ingatkan diaorang tamau tapi jyeahhh layankan aje ^_^ ada yang tak pernah try hikhikhik. meh aku bagi korang addicted dengan frozen yogurt ni #yummeh!

eh hye korang! terlupa lak mukaddimah wajib huhuhuhu. camne puasa? okay? saya okay je tapi tahun ni pelik sket sebab tak sahur. either tamau sahur or memang tak terjaga selepas Emak puas kejutkan saya huk. tidur mati lah aku gila. pastu pergi kerja lemau dan menanti time nak buka puasa macam orang gilaaaaaaaaa =p

heee cerita pasal desser favourite ni. Tutti Frutti adalah sejenis frozen yogurt tapi macam ala-ala ice cream sundae gitewww. aku tibai je asalkan best ngeh ngeh. orang selalu confused itu adalah sejenis ice cream tapi tidakkkk tidakkkkkkkk bukan ice cream (--'') tapi frozen yogurt okay! recommended well during hot & summer season kengkonon ah bagi feel sket padahal kat Malaysia je kot T_______T''

since masa tu sangat panas maka aku jadi lupa diri. ambil cup kecil je tapi humakaihhhhhh penuh kot satu cup! amik kawwww kena RM18. before this paling banyak pun RM15 je *bajet macam pernah pergi banyak kali wakakakaka* oh ini sangat mahal. macam dah set dalam minda, nak makan benda mahal kena tunggu gaji =p staff aku pun yang tak pernah makan kena caj sampai RM18 hahahahahaha pasni sudah tau le nak ambil banyak mana kan kan kan?

jom layan gambar!

chocolate, vanilla, red velvet, cream cookies
tamak!

yummeh!!!

orang nak camwhoring dia pun mau juga?
=p

lebat bergosip bang?

mereka semua kaki gosip ni
jangan memain
hihi

memang muka kenyang lew tuuu
;p

edisi menghidu asap rokok telah bermula
T_T''

selepas menkendarah
ish ish ish...

last piece
pasni boleh makan lagi kan?
hehehehe


tu je nak update
later ya!


xoxo



harap tak terliur laaaa
=p

3 COMMENTS:

dd.hasnidar said...

harusla terliur.

eh.hai hasyim! hehe

Shahira said...

eh hasyim je ke??
=p

dd.hasnidar said...

hahaha.
sebab kenal dia je selain awak.

:)