Pages

Monday, August 1, 2011

movies before holy month


hai korang. a very quicky update. selepas ini harus buat some chores iaitu menjemur baju hekhekhek. lambat kan saya jemur baju? orang jemur awal-awal pagi tapi saya jemur dah nak masuk Asar dahni T______T'' ini namanya kemalasan tegar teramat sangat. nothing much. hari ini cuti. ingat pagi tadi nak pergi settle hal-hal berkaitan di bandar tapi nak buat guana, katil empuk sangat =p huhuhu tapi singgah lah sekejap ke ECM. nak settle pasal kerja and then belikan ayam panggang black pepper Rasamas yummeh!! ^_^ murah rezeki hari ini hihi. tatau nak makan apa so ingat belanja my family makan ni jelahhhh.

tetiba nak merasa tutti frutti lak. gedik kan? gedik kan? bulan lepas je dah 2x makan haishhhhh. tengok lah kalau dapat mengepow Cikgu Zalazan selepas terawih ke? ada can kot sebab beliau pun tak pernah rasa wahahahahaha :D :D :D oh entry ini saya nak review pasal wayang. saya wajib berpuasa sebulan daripada tengok wayang nihh. banyakkan amal ibadat lagi baguihhh. boleh saving pun satu hal ;)

Mr. Popper's Penguin
last tengok dia berlakon pun tahun 2008
dalam cerita Dr. Seuss apekebende tahhh tu pun cerita kartun
penguin sangat comel okayyyyyyy
macam watak kartun Happy Feet
berbaloi rempuh jem kat LDP semata-mata nak tengok kat IOI Mall
hikhik

Captain America: The First Avenger
best super duper like woahhhhhhhhh!!!
ingatkan Channing Tatum tapi Chris Evans rupa-rupanya
siap ada watak cameo Stark hihi
100% fully recommended!

tak sabar nak tunggu The Avengers
next Summer 2012
:D :D :D


itu sahaja update kali ini
bye nak pergi buat kerja


xoxo



selamat berbuka
^_^

0 COMMENTS: